PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

CINEMA SUB STELE: Ecran gonflabil de 12 metri lungime și 7 metri înălțime în Parcul Drumul Taberei. Gratuit, direct din barcă!


INSIDER: ‘Timpul liber este prețios și e bine să-l petrecem într-un mod cât mai plăcut. Noi v-am pregătit „Cinema sub Stele”, un eveniment inedit, care anul acesta va debuta pe apă. Începând de pe 19 august, ora 21.00, timp de trei zile, lacul din #ParculDrumulTaberei se va transforma în cinematograf. Un ecran gonflabil de 12 metri lungime și aproape 7 metri înălțime a fost montat pe scena din parc, cu fața spre lac, iar voi veți putea urmări filmele din cele 20 de bărci și 14 hidrobiciclete. Acestea vor fi oferite gratuit primilor doritori, care vor veni la debarcader. Accesul pe lac se va face cu o oră înainte de începerea evenimentului.

Dacă nu veți prinde o ambarcațiune, vă puteți relaxa la film pe pufi colorați, ce vor fi amplasați pe iarbă, alături de un ceai rece. ”Cinema sub Stele”, organizat de Primăria Sectorului 6, în parteneriat cu Lipton, va avea loc în perioada 19-28 august, între orele 21.00 și 23.30, însă doar de vineri până duminică cinematograful va fi pe apă. Apoi, se va muta la amfiteatrul din parc pentru următoarele șapte zile.

FILMELE DIFUZATE ÎN PARCUL DRUMUL TABEREI: Pentru toată perioada avem pregătite filme noi: de la documentare, animație și până la comedii, aventură, acțiune. ”Pentru mine, tu ești Ceaușescu”, ”Mărită-te cu mine”, „Yesterday”, „Jaful secolului”, „Competiție oficială”, „Hai să cântăm din nou”, ”România Sălbatică”, ”Câinele, adevăratul meu prieten 2”, Mereu împreună”, ”Proful de spionaj”. În total, vor fi difuzate zece pelicule, câte una în fiecare seară. Întregul program se regăsește în afișul de prezentare al evenimentului.” SURSA

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s