PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

DEMNITATE, SECTOR 3: Homeless artist, fără un picior, nu cerșește, nu se plânge, stă la +40°C și la -10°C sub un pervaz și desenează mandale!


INSIDER 1: „Homeless artist în spațiul pietonal lângă Carrefour complex Miniș. (…) Revin cu precizări: am remarcat simetria și corectitudinea geometrică a fiecărei componente a ansamblului, greu de realizat cu mâna liberă fără vreun şablon sau calcul, schiță în prealabil; sigur există o temă, nu este ceva haotic. Dacă măriți dreapta-jos a doua poză puteți observa cartea „Noul testament” și scris în centrul figurii ceva cu „Judecata cerului” apoi referire la ceva cu soare și planete; ascultă la un aparat radio știrile; fumează Kent.”

INSIDER 2 : „Are atâta demnitate! Îl văd zilnic, nu cerșește, nu se plânge, sta la +40 și la -10 grade acolo, sub treapta aia! E o lecție de viață omul ăsta. Zilele trecute m-am certat cu o doamna care îl întreba daca are autorizație de la primărie pentru ce face. Mereu se găsește una care sa fie cu gura mare. E un om credincios, liniștit, nu bea, nu pute pe acolo şi e un adevărat artist.”

NSIDER 3: „Când gătesc îi duc caserole cu mâncare caldă. Este un om respectuos, care mulţumeşte enorm pentru ceea ce i se oferă, nu cere niciodată bani și chiar mănâncă ceea ce ii ofer.”

INSIDER 4: „El nu cere nimic, mănâncă dacă i se dă, nu l-am văzut niciodată cu alcool. E credincios, tema lui preferată este religia. Știu că este fumător. Mă gândesc că vine iarna şi iar o să trăiască sub treapta aia… Teribil!”

INSIDER 5: „Și este și fără un picior. Acolo trăiește, sub scara aia. Pictează trotuarul. Din puținii bani pe care îi câștigă, cumpără vopsea și pensule. Îl știu de ani de zile. Piaţa Miniş.” SURSA

ARHIVĂ: ARTISTUL ANONIM: „Pe noi, românii, ne-a învăţat natura să lucrăm în orice condiţii”

Un răspuns

  1. Pingback: PIAȚA UNIRII, BUCUREȘTI: Știați că există Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse? Oare cu ce se ocupă? | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s