PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

CONTACT

NU PUTEM NOI AFLA, CÂTE PUTEŢI VOI SPUNE!

E-MAIL: contact@infoinsider.ro
E-MAIL: infoinsider.flux@yahoo.ro
––––––––––––––––––––––––-
FACEBOOK: infoINSIDERro
TWITTER: @infoINSIDERro
YOUTUBE: infoINSIDERro

infoINSiDER.ro – PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI, DEDICAT INFORMAŢIILOR DIN INTERIOR ŞI DEZVĂLUIRILOR ÎN TIMP REAL

Asistăm neputincioşi la abuzurile şi nedreptăţile pe care le vedem în jurul nostru. Ne temem să intervenim, să reclamăm, să facem ceea ce ar fi corect să facem! Iar autorităţile şi-au pierdut încrederea noastră… Trăim zilnic cu teama că, dacă ieşi din rând şi vorbeşte gura fără tine, rişti să rămâi pe drumuri fără job, fără salariu, fără un rost. …Doar pentru că ai avut curajul să ieşi în faţă şi să spui că nu eşti de acord, că este nedrept, că te opui.

Acesta este Codul Tăcerii „Omerta”, pe baza căruia legea sau morala continuă să fie încălcate în fiecare zi sub ochii tăi. Iar TU eşti obligat să respecţi Omerta doar ca să-ţi păstrezi o slujbă „onorabilă” care dă de mâncare familiei tale. În sinea ta, însă, ştii prea bine că prin Tăcere eşti complice, dar pur şi simplu nu vrei să rămâi pe drumuri… Pur şi simplu, nu poţi să apari la televizor sau în ziare şi să divulgi „informaţii din interior” care ar putea duce la demiterea şefului sau închiderea afacerii patronului. Dar, totuşi, informaţiile pe care le deţii ar putea duce la îndreptatea unor nedreptăţi asupra contribuabililor, pacienţilor, clienţilor, colegilor, vecinilor, prietenilor sau a familiei tale…

În aceste condiţii, îţi propunem să devii INSiDER, adică să spui liber şi să publici necenzurat pe acest flux, SUB PROTECŢIA ANONIMATULUI, tot ceea ce crezi că este nedrept la locul tău de muncă sau acolo unde te loveşti de corupţie şi incompetenţă, dar nu îţi poţi permite să o faci în nume personal. infoINSiDER.ro doar va publica aceste reclamaţii care vor putea fi preluate de televiziuni şi ziare ca puncte de plecare în realizarea unor investigaţii de presă.

occupy-the-world-awesome-psoters-and-peopleINSiDER poate fi orice persoană de BUNĂ CREDINŢĂ care lucrează într-o instituţie de stat sau companie privată. Aceasta deţine informaţii ADEVĂRATE şi VERIFICABILE care ar trebui aduse IMEDIAT la cunoştinţa publicului privind diverse ABUZURI şi NEDREPTĂŢI. Fără a urmări vreun interes material, răzbunare sau funcţii, un INSIDER vrea să vorbească, dar doreşte să rămână ANONIM de TEAMA unor eventuale REPERCUSIUNI.

Puteţi publica imediat orice DEZVĂLUIRE sub formă de comentariu ANONIM în secţiunea CONTACT, puteţi adăuga detalii în plus la articolele publicate sau le puteţi trimite pe adresa noastră de e-mail. Cele mai importante comentarii vor fi REPUBLICATE ca subiecte separate. GARANTĂM PROTECŢIA ANONIMATULUI!

AVERTISMENT PENTRU CITITORI: Ştim că, prin definiţie, o “sursă anonimă” este suspectată din start de “informaţii mincinoase” şi “intenţii ascunse”. Cu toate acestea, din amor pentru scoaterea adevărului în lumina reflectoarelor, noi ne asumăm acest risc. De aceea, NU PUTEM GARANTA VERIDICITATEA TUTUROR INFORMAŢIILOR PUBLICATE PE ACEST FLUX, dar vă invităm să le verificaţi şi să ne spuneţi şi nouă!

occupy world 9CINE SUNTEM NOI, DE FAPT? infoINSiDER.ro este un proiect NON-PROFIT coordonat de câţiva jurnalişti care, bineinţeles, doresc să-şi păstreze anonimatul. Nu pentru că suntem persoane importante, ci pentru că INFORMAŢIA REALĂ este MAI IMPORTANTĂ decât IDENTITATEA SURSEI.

OBIECTIV – să devenim o interfaţă între insideri, jurnalişti şi cititori. Insiderii generează informaţia, jurnaliştii o procesează, iar cititorii reacţionează şi acţionează. SCOPURI – insiderii să poată vorbi liber sub protecţia anonimatului, jurnaliştii să preia şi să aprofundeze subiectele, iar cititorii să aibă acces la informaţia brută, în timp real, direct de la sursă, din orice domeniu, de la toate nivelurile. REZULTATUL FINAL – presiunea mediatică şi reacţia publicului să limiteze abuzurile!

Occupy_Vienna_pic_1Dorim să oferim un nou tip de informaţie – din interior – şi un izvor continuu de subiecte pentru presa cotidiană adormită care, din lipsa de subiecte şi inspiraţie, urmăreşte doar agenda autorităţilor şi se zbate între declaraţii politice, comunicate oficiale şi comentarii inutile, trăind cu impresia falsă că se află în serviciul publicului. Jurnaliştii au uitat că ei au puterea şi datoria, să orienteze agenda publică în folosul comunităţii, şi nu doar să servească autorităţile şi interesele private.

Occupy BucharestFINANŢARE. Independenţa oricărei publicaţii se măsoară prin interesele, vizibile sau invizibile, ale celor care o finanţează – oameni de afaceri, companii, partide politice. Momentan, echipa infoINSiDER.ro depune o muncă voluntară pentru construirea unui proiect original de tratare şi diseminare a informaţiilor de interes public, absolut independent de interese financiare şi politice. Prima Agenţie Deschisă de Presă (Open Press Agency) este gândită să funcţioneze cu costuri minime, în interesul exclusiv al publicului.

CINE FINANŢEAZĂ infoINSiDER.ro? CITITORII! Dacă apreciaţi ideea şi doriţi să susţineţi DEZINTERESAT acest proiect, puteţi face o donaţie în EURO prin PayPal. DETALII

––––––––––––––––––––––––––––––––

CINE PROTEJEAZĂ INSIDERII? LEGEA!

Legea nr. 544 din 2001, privind liberul acces la informatiile de interes public

Legea 571/2004, privind protecţia personalului din autorităţile publice, instituţiile publice şi din alte unităţi care semnalează încălcări ale legii

Legea 682/2002, privind protecţia martorilor

Legea 477/2004, privind Codul de conduită a personalului contractual din autorităţile si instituţiile publice

Legea 161/2003, privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei

Legea 78/2000, pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie

Legea 7/2004, privind Codul de conduită a funcţionarilor publici

Legea 50/2007, pentru modificarea si completarea Legii nr. 7/2004 privind Codul de conduită a funcţionarilor publici

 

12 responses

 1. Bar Nicomar Umbraresti Deal Sa se vada imaginile pe camere video a noptilor de vara,toamna dar si 01,02.12.2015cind minore ies din bar cerind ajutor cetatenilor Un tinar striga la patron ca el a platit.Le vinde patronul? Are rude la politie face ce vrea

  Apreciază

  16 Ianuarie 2016 la 22:12

 2. aida grasu

  Umbraresti Deal GL bar Nicomar Sa se vada imagini pe camere video din noptile de vara,toamna cit si 01,02.12.2015 cind minore ce ies din bar tipa,cer ajutor Un tinar striga la patron ca el a platit Le vinde patronul? Sa fie urmarit Are rude la politie

  Apreciază

  16 Ianuarie 2016 la 19:02

 3. La 55 de ani abia dacă se mai poate misca/ Citeste povestea cutremuratoare a unui roman care se zbate intre viata si moarte!

  La numai 55 de ani, un român se zbate la limita dintre viaţă şi moarte. El şi-a pierdut total capacitatea de muncă din cauza numeroaselor afecţiuni grave de care suferă. Drept urmare, banii pentru tratamente sunt din ce în ce mai puţini, iar omul este condamnat la moarte. Citeşte în continuare povestea cutremurătoare a lui Mihai Feraru, aşa cum ne-a relatat-o chiar el într-un mail trimis pe adresa redacţiei. „Ma numesc Mihai Feraru de 55 ani, sunt foarte bolnav din 1994, primul infarct l-am suferit in 1994 eram la serviciu, al doilea infarct l-am suferit in1998, dupa primul infarct am suferit primul accident vascular din trunchiul cerebral, dupa care am ramas cu o paralizie pe partea dreapta asta s-a intamplat in 1995, al doilea accident vascular cerebral l-am suferit in anul 2000, in 2004 am fost diagnosticat cu DIABET ZAHARAT, De atunci si in prezent fac injectii cu insulina de patru ori pe zi, acuma de 2 ani am fost descoperit cu POLIARTRITA REUMATOIDA, am ajuns sa pot merge cam 30-40 m dupa care trebue sa fac o pauza, eu nu pot efectua nici un fel de activitate, capacitatea de munca este pierduta in totalitate, numai bunul Dumnezeu stie ce fel de viata chinuita duc eu zi de zi, mai ales ca duc lipsa de mancare si medicamente, de aceea fac apel pe aceasta cale catre toti oamenii credinciosi care-l iubeste pe Dumnezeu, sa ma ajute si pe mine din putinul lor, iar Dumnezeu si Maica domnului sa le rasplateasca darul inzecit, si cu multa sanatate. Pentru asta eu am un cont deschis la banca; RAIFFAISEN BANK IN ROMANIA ARE NR RO93RZBR0000060001059026 IN LEI .si-n euro nr RO72rzbr0000060004438690.pe nume mihai feraru cod zwift: RZBRROBU”.. eu am ca martor pe DUMNEZEU, ptr ca numai el stie si vede totul, si tot Dumnezeu ne va judeca pe fiecare ptr faptele noastre, Iertati-ma. Adresa mea postala este: Mihai Feraru oficiul postal nr 1 vaslui, casuta postala 95, localitatea vaslui jud vaslui Romania, tel 0040761887298. Doamne ajuta,,, A-R
  Tags:

  accident vascular
  apel umanitar
  bolnav
  capaciatte de munca
  diabet
  sanatate

  Apreciază

  17 Noiembrie 2012 la 18:10

 4. Anonim

  Si eu am primit o notificare fara sa fi accesat niciodata site-ul….
  cu asta se ocupa domnii…

  Apreciază

  2 Iunie 2012 la 10:21

 5. Bravo!!

  Am dat aseara de infoINSIDER.ro dintr-un post de pe blogul lui zoso preluat de la voi si mi-a placut ce-am gasit. Asa de mult incat v-am citit pana spre dimineata toate articolele.
  Astrele sa fie de partea voastra!! 11.11.11 🙂

  Apreciază

  11 Noiembrie 2011 la 13:23

 6. Anonim

  In tara noastra cata vreme poti plati taxele si impozitele, esti bun de plata.
  Inca o data legea este pentru cei mici.
  E oarecum greu sa trezesti interesul despre un subiect iesit din normele (barfelor si sexului, promovate de mediile actuale).
  Un exemplu concludent aveti putin mai sus si ne miram de unde 40% analfabetism ?

  Apreciază

  11 Octombrie 2011 la 19:49

 7. Mai baieti, vad ca insistati cu adaugarea nesolicitata a oamenilor la site-ul vostru…

  Luati o pauza de la asta, si incercati sa scrieti ceva care sa va aduca cititori reali…

  Apreciază

  8 Octombrie 2011 la 17:55

  • ,,,Daca totusi ati facut click din greseala si v-ati abonat accidental, va puteti dezabona la fel de simplu.

   “Unsubscribe or change your email settings at Manage Subscriptions.”

   Nu dorim abonati care nu ne doresc! 🙂

   Apreciază

   8 Octombrie 2011 la 23:08

   • Nu am facut click accidental, este prima data cand accesez site-ul vostru, si stiu prea bine cum functioneaza sistemul.

    cheers!

    Apreciază

    9 Octombrie 2011 la 00:30

 8. …Nu intelegem despre ce „zone de influenta” vorbiti?! Este vorba despre un site de stiri utile din viata de zi cu zi transmise de cititori si de cei care au cunostinta despre anumite abuzuri. Daca nu va place orientarea noastra, chiar va rugam sa nu va abonati. In ceea ce priveste lipsa de imaginatie, ne pare rau ca va dezamagim. Incercati sa mergeti la Harry Potter! 🙂

  Apreciază

  28 Iulie 2011 la 16:32

 9. galka

  Am primit de la voi o subscriere NESOLICITATA! A fi, ceea ce voi declarati a fi , jurnalisti, este un fals ordinar. Asi prefera sa nu mai furati adrese de e-mail si sa fiti jurnalisti, nu zone de influenta.Ma plictisiti prin lipsa de imaginatie.

  Apreciază

  28 Iulie 2011 la 13:34

  • gogu

   Esti out of topic. Tastezi aici ca sa te vezi pe ecran? atunci mai bine folosesti word-ul.
   Bafta

   Apreciază

   30 Octombrie 2011 la 11:28

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s