PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

LIGHT ON: Cum se vede Terra pe cerul Lunii? Privește dincolo de lumea ta ca să descoperi lumea celorlalți!


INSIDER: ,,Gaia”, intruchiparea acestei planete minunate pe care noi o numim ,,acasă”, ne oferă sansa de a vedea lumea cu alţi ochi, acum mai aproape de noi ca niciodată.

Instalatia realizată de artistul britanic Luke Jerram, este o reproducere detallată şi spectaculoasă a planetei Pământ, după imagini NASA. Ea ne oferă posibilitatea de a crea o conexiune mult mai strânsă cu Terra, cea care ne oferå atat de multe, fără a cere ceva in schimb, Astfel,.,Gala” ne invită spre un simt al responsabilităţii şi reconectării-cu noi ca indivizi, dar şi cu mediul înconjurător.

Instalatia are un diametru de 7 metri si e realizată la o scara 1:1.8 milioane, ceea ce inseamnă că fiecărui centimetru al machetel il corespund in realitate 18 kilometri pe Pământ. Încearcă să vezi dincolo de lumea ta, să descoperi lumea celorlalti.

Instalația poate fi admirată până pe 19 decembrie, în Parcul Ioanid din București, sector 2.

ARHIVĂ: DOR: Cuvânt intraductibil, știut și simțit doar de români, indiferent de locul de pe Pământ unde soarta le-a hărăzit să-și ducă traiul *** CLUJ: Luna își așteptă vizitatorii la Biserica Piaristă *** PRIVEȘTE PĂMÂNTUL: “O sferă albastră a vieții, prețioasă și fragilă. Singura noastră casă.” THE FINAL COUNTDOWN!

Un răspuns

  1. Pingback: LIGHTS ON, SECTOR 2: În Parcul Ioanid a răsărit Luna plină. Se poate admira și partea ei nevăzută! | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s