PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

VERDE LA EDUCAȚIE: Nu ştii, te învăţăm; nu poţi, te ajutăm; nu vrei, te amendăm!


Lidl și Poliția Română si continuat să contribuie la educația rutieră a copiilor, pentru al șaselea an consecutiv, prin campania națională „Verde la educație pentru circulație”. Aceasta se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani și constă în lecțiile interactive de educație rutieră, organizate simultan în parcările magazinelor Lidl din întreaga țară.

„Verde la educație pentru circulație” este un proiect care își propune să aducă în atenția copiilor și părinților siguranța rutieră. Obiectivul campaniei este de a forma un comportament rutier responsabil în rândul copiilor, prin învățarea și respectarea regulilor de circulație, pentru ca pe termen lung accidentele rutiere în care sunt implicați și copii să fie reduse. În cadrul evenimentului anual, cei mici află de la reprezentanții Poliției Române ce reguli de circulație trebuie să respecte în drumul către școală, locul de joacă sau către casă, prin lecții interactive. DETALII

ARHIVA: IUNIE: În vizită la MAI: Ce vrei să te faci când vei fi mare? Miliţian pe Lotus! *** BUMERANG: “Dacă nu putem să-i prindem, măcar să-i distrăm!”. Publicitate da, patrulă ba! *** EINS, ZWEI, POLIZEI: Cum îţi zâmbeşte şarmant un poliţist călare? …Şi ce lasă în urmă! *** POLITAXI: Dacă bei alcool cheamă un „IXAT”, că te prinde „AIŢILOP”. Sau te bazezi pe „DRUMS”? *** RARA AVIS: Am întâlnit şi poliţişti de treabă!

Un răspuns

  1. Pingback: VERDE INTERMITENT: Nu te obligă să eliberezi banda! | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s