PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

EINS, ZWEI, POLIZEI: Cum îţi zâmbeşte şarmant un poliţist călare? …Şi ce lasă în urmă!


INSIDER: „De când s-au redus bugetele pentru ordinea şi liniştea publică, M.A.I. face economie şi scoate cabalinele din garaj. În plus, cine spunea că poliţiştii călare nu ştiu să zâmbească!? Ba, chiar pot fi foarte amabili să stea relaxaţi şi să zâmbească şarmant-americăneşte dezinteresat, nu doar atunci când te prind că ai calcat pe bec! Aceştia patrulau în Parcul Izvor şi o făceau bine.

Dar cum orice parc are şi uscăturile lui, tocmai în Parcul Cişmigiu găsim şi reversul medaliei! Zilele trecute traversam pe unul dintre podurile de peste lac. …Pe la mijloc, o imensă grămadă de bălegăr! Părea cam căzută din cer, mai ales că accesul pe pod este limitat… Abia la întoarcere, când mormanul se împraştiase artistic pe toată aleea, mi-a picat fisa! Tocmai trecuse pe lângă mine un echipaj în acţiune… Aşadar, pe lângă pistol, catuse şi baston, poliţiştii călăre ar trebui dotaţi şi cu lopeţele şi saci menajeri. …Dacă nu, măcar să-şi facă autocritica şi să-şi taie singuri câte o amendă! Măcar din când în când.”

4 responses

 1. Pingback: CRAIOVA: Cea mai mică și mai eco mașină de poliție din lume patrulează prin parcurile urbei | infoINSiDER.ro

 2. Pingback: VERDE: Nu ştii, te învăţăm; nu poţi, te ajutăm; nu vrei, te amendăm! | infoINSiDER.ro

 3. astia nu sunt politisti! politia romana nu are ca structura politia calare. erau o firma de paza care a facut contract cu primaria mun Bucuresti, un contract ilegal.

  Apreciază

  13 iulie 2012 la 19:15

 4. Miron Popescu

  În ţările amintite li se pune sub coadă cailor ce trec sau patrulează prin oraşe câte o punga special concepută acum 136 de ani!

  Apreciază

  22 iunie 2011 la 09:12

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s