PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

RAD ART FAIR: Primul târg de artă contemporană organizat în România


INSIDER: „PARCUL DE SCULPTURĂ – deschis pentru vizite gratuit de marți, 25 aprilie până pe 28 mai în grădinile de la CARO, în fiecare zi între orele 10 și 21.

Primul parc de sculptură contemporană realizat în România. Lucrările, provenite atât de la artişti naționali, cât şi internaționali, se vor desfăşura pe o suprafață de 5.000 de metri pătraţi. Unul dintre punctele de atracţie fiind o lucrare expusă chiar pe lac şi îi aparţine cunoscutului artist Christian Jankowski.

RAD Art Fair, primul târg de artă contemporană organizat în România, premieră nu numai pentru public, ci și pentru lumea artei este un demers comun a peste 200 de artişti români sunt reprezentaţi de cele 20 de galerii din București, Cluj, Timişoara, și o prezenţă specială din Chişinău, în Spațiul Fabrica al Hotelului Caro din București.

RAD Art Fair nu este un simplu târg, ci un eveniment (4-7 mai 2023), un concept unitar în care se vor împleti dezbateri, tururi private în galerii, un parc de sculptură, petreceri și terase pe lac unde vizitatori se pot întâlni şi petrece un weekend cultural şi fun.

Pentru cei interesați prețurile lucrărilor sunt accesibile tuturor categoriilor de consumatori de artă: de la ediţii de 100 euro, la tablouri de 30.000 de euro.

Adresa: Hotel Caro, 4* – Str. Barbu Văcărescu 164A, Bucureşti. Bilete: 1 zi preț întreg – 70 lei, redus – 35 lei. DETALII

Un răspuns

  1. Pingback: ROMAERO BĂNEASA: MoBU Art, prima ediție a Târgului Internațional de Artă. Expoziție în avion plus 22.000 mp! | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s