PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

MONSTER TRUCK: „Predator” din Ontario-Berceni, time out în București după adrenalina la Râșnov


INSIDER: „MONSTER TRUCKS ROMANIA – Ideea Monster Trucks a pornit de la rugămintea fiului meu Albert în vârstă de 9 ani, de a-i transforma mașinuțele în monster trucks, apoi tot el mi- a sugerat să construiesc una reală. Cele două Monstertrucks, sunt creație personală, au văzut lumina zilei începând cu Noiembrie 2012 și de atunci le modificăm și le îmbunătățim continuu. Există două tipuri de mașini.

Monster Truck SENIOR – Nissan pick-up (motor Diesel de 2,7 l), cutie de viteze Nissan cu reductor + reductor separat pe șasiu, transmisia ajutată de 2 reductoare care dezvoltă un cuplu foarte mare, șasiu de GAZ 66, tracțiune integrală, diferențiale autoblocante, direcție hidraulică, frânare, cardan spate. Monster Truck JUNIOR – caroserie de Aro 324, șasiu dac militar 4wd (tracțiune integrală), cu diferențiale cu blocare individuală și reductor pe șasiu, motor V8 Benzină de 5 litri, cutie de viteze automată, dezvoltă aproximativ 500 CP, mecanism de direcție hidraulică, sistem de frânare pe cardane.

Sistemele de frânare și mecanismele de direcție au fost reinventate! Pentru cei mai curajoși dintre voi există varianta Monster Truck Șofer, în care voi treceți la volan și depășiți toate obstacolele. Pentru cei mai „precauți” există și varianta Monster Truck PASAGER. La această variantă altcineva va conduce, iar tu vei sta în dreapta). Nou intrată în peisajul autohton, CRASH CARS este dedicată celor care își doresc să facă drifturi și derapări, să se tamponeze (nu frontal!) și să treacă peste orice obstacol la volanul unei mașini incredibile, puternice, cu sisteme de frânare și mecanisme de direcție reinventate. Mașinile sunt pregătite special (ramforsate), prevăzute cu centuri de siguranță și cască pentru șofer, iar din motive de siguranță, în fiecare mașină intră doar o singură persoană.

În Crash Arena există în acest moment 4 mașini disponibile, 2 autoturisme Mercedes, un Daf și o Dacie papuc. Tocmai din cauza tipului de activitate desfasurat, mașinile sunt rulate destul de des, dar te ținem la curent cu noutățile. Atât cele două Monster Trucks cât și Crash Arena sunt în Râșnov, unde vă așteptăm cu mare drag.” DETALII

ARHIVĂ: AMFIBIE: Prototipul GHE-O consumă 30% şi prinde 60 km/h. Pentru Bucureşti ar fi bune nişte biciclete!

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s