PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

PARALEL REALITY, DETROIT: Pe același ecran fiecare vede doar informații despre zborul propriu după ce a scanat boarding pass-ul la intrarea în aeroport!


INSIDER: „Cei care zboară de pe aeroportul din Detroit au parte de un șoc tehnologic.
A fost instalat un sistem nou, care se numește paralel reality.
Mai exact, după ce îți scanezi boarding pass-ul la terminalele de la intrarea în aeroport, începi să vezi pe ecrane informațiile despre zborul tău. Partea inovatoare este că pe același ecran la care se uită zeci sau sute de oameni, fiecare vede doar informațiile despre zborul propriu.
În mod normal, un pixel de pe ecran trimite o culoare în toate direcțiile. Ecranele din aeroport au multi-view pixels, supranumiți magic pixels, care pot trimite culori diferite în zeci de mii de direcții.
În momentul în care îți scanezi cartea de îmbarcare, senzorii de pe tavan îi asociază forma corpului tău văzută de sus. Senzorii știu exact unde este forma corpului tău în fața ecranului și le spun pixelilor magici să trimită în direcția aia informația personalizată, pe care o vezi doar tu. Te salută pe nume, vorbește limba ta și îți arată tot ce trebuie sa știi.

Sistemul va fi dezvoltat, încât toate ecranele din aeroport îți arată informații personalizate: în ce direcție trebuie să mergi spre poarta de îmbarcare, câte minute faci până acolo, eventualele întârzieri, unde e banda ta pentru bagaje…
Update: Tocmai mi-am dat seama că tehnologia poate fi folosită și acasă. Se pot uita două persoane la același televizor, la programe diferite. Cu căști, bănuiesc, cu toate că există deja tehnologia sunetului unidirecțional.” SURSA

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s