PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

CUSCO, PERU: Hotel SkyLodge Adventure Suites – căutătorii de senzații tari sunt cazați într-o capsulă suspendată în aer, atașată de fața abruptă a unui munte!


INSIDER: „Lângă Cusco, în Peru, Skylodge Adventure Suites, hotelul de pe stâncă este ideal pentru căutătorii de senzații tari și fără teamă de înălțime, în drum spre Machu Pichu. Deschis în 2013, o dată cu prima cabană suspendată din lume, asemănătoare cu o păstăie transparentă atașată de o suprafață de stâncă.

Oaspeții sunt invitați să petreacă noaptea într-unul din dormitoarele suspendate și să se trezească cu vederi de 300 de grade asupra unui peisaj peruvian dramatic. Podurile sunt dotate cu tot ce aveţi nevoie pentru o şedere confortabilă, dar deoarece sunt suspendate 396 de metri în aer, aceasta este o retragere pe munte, cu o latură care sfidează moartea.

Pentru a ajunge la pod, trebuie mai întâi să vă înhamați și să finalizați o urcare verticală folosind un set de trepte de fier, în stil via ferrata, sau, alternativ, să faceți o excursie solicitantă. Ambele ascensiuni sunt grele, dar odată ce au ajuns în vârf, oaspeții sunt răsplătiți cu priveliști uluitoare şi un pahar de vin. Fiecare pod privat este dotat cu un pat dublu, baie (inclusiv o toaletă ecologică şi o chiuvetă cu apă curentă) și o zonă de lounge pentru luat masa și relaxare.

Este un loc special pentru a privi apusul, deoarece priveliștile asupra Văii Sacre din Peru sunt imbatabile. O cină delicioasă este servită de ghidul tău într-o capsulă transparentă de lux, iar odată ce se lasă noaptea, oaspeții se întorc la păstăile lor pentru a privi stelele din confortul patului lor. Dimineața, puteți vedea răsăritul în timp ce sunt înfășați într-o plapumă asemănătoare unui nor și puteți observa păsări andine native, cum ar fi condorul care pluteşte în jur. După micul dejun, oaspeți sunt conduși înapoi în siguranță la pământ solid.

Pentru unii, o noapte petrecută suspendat pe o stâncă abruptă este ideea lor de coşmar. Pentru alții, este pură fericire. Cu siguranță nu este o aventură pentru toată lumea, dar pentru cei care se bucură de adrenalină și iubesc să rămână departe de drumurile bătute. Este necesar un grad rezonabil de rezistență la efort și tonus muscular, dar mai ales trebuie să ai nervi de oțel când vine vorba de înălțimi. Această experiență este concepută pentru a te scoate din zona ta de confort fără a sacrifica luxul. Se pretinde că păstăile sunt indestructibile, ceea ce este liniștitor când te gândești că sunt nituite pe o stâncă. Fiecare capsulă octogonală este fabricată din materiale aerospațiale, făcându-le sigure şi rezistente la intemperii.

Un sejur la SkyLodge te va face să te trezești într-o capsulă suspendată în aer, atașată de fața abruptă a unui munte. Frumusețea naturală copleșitoare a Văii Sacre a Peru atrage călători din întreaga lume. Înconjurată de Munții Anzi, valea luxuriantă este „un loc de joacă” pentru aventurieri, cu nenumărate trasee de drumeţii şi ruine antice incași de descoperit.

Aceste spații de cazare glamping din Valea Sacră sunt construite pentru aventurierul confortabil care nu vrea să-și facă griji cu privire la necazul de a monta un cort, de a sări peste un duş sau de a se încălzi pe tot parcursul nopții.” SURSA

ARHIVĂ: MUNTELE CURCUBEU, PERU: Precum în Cer așa și pe Pământ

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s