PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

SUS AMPRENTA: Restaurarea Patrimoniului Cultural este o datorie a Intelectualităţii Mondiale. Pentru Progres!


INSIDER: Lasă-ţi amprenta asupra viitorului Accesează harta CSWEEK – Săptămâna Creativităţii Sustenabile – pentru a descoperi cele 12 instalații de artă şi informații despre expoziția de la Galeria Galateca, creatori, evenimente. Pentru Concurs: fotografiază lucrările din traseu și postează #CSWEEK #GALATECA #AMPRENTASUS

Alexandru Simion Boeriu – Instalaţia „Calcification” denotă starea actuală a Europei care a intrat într-o spirală scăpată de sub control în ultimii ani, cocktailul molotov format din stări de alertă, teroare psihologică combinate cu război la graniță.

Radu Drăguşin – Poarta Regenerării. Instalația are ca punct de plecare arta orientală şi continuă un traseu care vorbeşte despre asimetria simetriei, despre gol şi plin, despre echilibrul între natură și intervenția umană. Restaurarea patrimoniului cultural este o datorie a intelectualităţii mondiale, iar acest lucru face posibil progresul. În fața hotelului Novotel, fostul Teatru National, regenerarea amprentei originale este un deziderat atins. Ambele lucrări sunt realizate cu beton ECOPact – noua gamă de betoane de la HOLCIM Romania cu peste 30% reducere de CO2 față de betoane uzuale.”

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s