PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

PLĂMÂNI: “Așa arată filtrul antipoluare după o purtare de 24 de ore pe străzile din capitală!”


INSIDER: „Atenție la Poluarea din București!! Așa arată filtrul antipoluare după o purtare de fix 24 de ore pe străzile din capitală în condițiile în care nici măcar nu filtrează 90% din particule.

Dacă suferiți de rinite alergice, astm, sinuzite acute, tuse, cancer pulmonar și nu știți încă de ce, acesta este răspunsul. Cei mai expuși sunt copiii și persoanele care fac mișcare în „aer liber”.

Situația este veche și va continua să se agraveze dacă nu se vor lua măsuri. Recent UE a început să amendeze România cu 100.000-400.000 Euro pe zi tocmai din aceasta cauză, dar nu-i problemă tot din banii publici se plătește, taxele puse pe carburant acoperă fără probleme amenda zilnică.

S-a ajuns aici pentru că: 1) Românii preferă mașinile vechi și obosite ale străinilor. 2) Guvernul a desființat taxa de mediu. 3) Orice ITP se trece cu o mică atenție indiferent de starea automobilului. 4) Indolența șoferilor care preferă sa asculte ora exactă de doua ori la semafor, blocați în ambuteiaje pe două benzi bară la bară în loc să meargă 30 de minute pe jos sau 10 minute cu bicicleta, role, trotineta, etc. 5) Nepăsarea continuă a autoritaților de a crea un transport in comun civilizat, piste de biciclete și infrastructura urbană. 6) Lipsa spațiilor verzi.

Lista poate continua, dar aș vrea să amintesc și faptul că în București stațiile de monitorizare a poluării sunt înconjurate cu copacei în mod intenționat ca să se măsoare nivele mai mici, fie sunt defecte.” SURSA

2 responses

  1. Pingback: TERMO GROZĂVEȘTI: Păstrăm sistemul centralizat încă 25 de ani? | infoINSiDER.ro

  2. Pingback: BRAD FRUMOS: “Într-un an produce oxigen suficient pentru o familie de patru persoane!” | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s