PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

OTOKAR: “Șoferii au 6°C în cabină, înghețați bocnă în costumul cel nou!”


INSIDER: „SĂ VĂ DAȚI DEMISIA….!! Doamna Firea, primar general al Capitalei Europene București, va zic.! Vă transmite un conducător de autobuz din transportul în comun, cu o vechime de 25 de ani și o experiență pe măsura, totodată în calitate de președinte al Sindicatului Șoferilor din RATB.

Ce ne doresc și ne transmit nouă călătorii din București, să vă dea Dumnezeu dv. doamna Firea, că noi conducătorii auto suntem în prima linie și noi vă transportam publicul călător în așa zisa siguranța și transportul civilizat pe care nici în ziua de astăzi nu l-ați rezolvat, așa cum ați promis în campania electorală, că veți face revoluție în transportul în comun. (…) Vreau să vă mai transmit ceva. Ați achiziționat autobuzele Otokar, cea mai proastă achiziție făcută vreodată de vreun primar, pot spune din orașele țării. Înainte să semnați contractul, ați avut specialiștii politici și slugile sindicale de lângă dv.? Da, acele slugi care nu au permis de conducere și care habar nu au ce înseamnă să conduci un autobuz, tramvai ori troleibuz. Asta este, cu așa echipă, așa și achiziție, pe măsura capacității dv. profesionale.

În urma unei postări a d-lui Alexandru Apostolescu, am plecat în traseu să mă conving și a avut dreptate. Suplimentar peste ce a afirmat, pot să completez cu următoarele și fotografiile din traseu, în jurul orelor 13:00 /01.12.2018 :

-Autobuzul (foto), de pe linia 336, se află imobilizat în prima zi de traseu și nou pe deasupra, deoarece este făcut praf. Tractarea din imagine, nu știe ori nu poate să-i dea de cap, să o aducă la garaj.

-La ieșirea din autobaza, un autobuz a avut pierdere de combustibil iar o alta ia luat locul;

-Două autobuze au avut probleme cu deschiderea usilor și la fel au fost înlocuite cu altele ;

-Dimineața la prima oră, o parte din autobuzele ce se definesc a fi nou nouțe, au pornit ajutate cu căruciorul vremurilor vechi (2 baterii cu cabluri) ;

-Un autobuz (piesa de rezistență), a întrat în autobaza, deoarece s-a blocat ușa de la conducătorul autobuz și numai în atelier au reușit să o deblocheze pentru a coborî șoferul. Nu vreau să mă gândesc dacă omul ar fi suferit de dureri de burtă ori prostată.

Astăzi 1 Decembrie, așa sărbătoresc prin muncă colegii noștri din Transportul public din București…! Oare cum va fi de luni și în zilele de lucru normale, atunci când va trebui să iasă pe traseu mai multe autobuze. O fi ca tricolorul Românesc, unul albastru, unul galben și altul roșu pe aceeași linie. Autobuzele turcești sunt un dezastru. Nici nu au ieșit bine pe traseu azi dimineață, că au și început să se retragă cu probleme tehnice! Șoferii au purtat uniforme, costume noi dar nu au căldură în cabine.! Unul dintre ei mi-a arătat că avea fix 6°C în cabină. Era înghețat bocnă in costumul cel nou.! ” SURSA

ARHIVĂ: AUTOBUZE MODERNE: “Ca să urce cineva în scaun rulant, șoferul trebuie să coboare de la volan, să dea rampa jos, să aștepte până urcă persoana, să ridice rampa și apoi să revină la volan.”

2 responses

 1. Pingback: OROKAR: “Apa clocotită a curs printre picioarele călătorilor!” | infoINSiDER.ro

 2. Cristian Ioan

  De ce sa isi dea demisia!?
  Daca ma fi dorit un minim de competenta la Primarie, desigur ca NU am fi votat-o taman pe stirist Varanului!
  Penalul si arogantul Oprescu avea de o mie de mori mai multa competenta manageriala decat prolifica nevasta a lui Pandele!
  Asta am votat, asta avem, ce ne miram acum?!?!

  Apreciază

  2 decembrie 2018 la 18:15

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s