PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

FESTIVALUL LUMINII: „S-a cam dus magia Spotlight de la primele ediții…”. Cui să fim recunoscători?


INSIDER: „Mi-am zis să mă reped în seara asta la Spotlight (vineri n.r.), ca să evit aglomerația de weekend. Ei aș, cred că toată lumea își făcuse aceeași socoteală, că era o forfoteală la ora 22, de-ți venea să faci stînga-mprejur. Atmosferă de fiesta, ce mai. Cred că străinii care s-au nimerit prin oraș vor rămîne cu impresia că suntem un fel de party people, cum i-am auzit pe unii în treacăt spunînd.

Dată fiind îmbulzeala, parcă nici nu mi-a mai plăcut așa mult. Și ce e tîmpenia asta cu truck food, chiar nu se mai poate organiza nici un eveniment fără mîncare. Era așa o fumăraie la Universitate și în Piața Palatului și așa un miros disgusting de cîrnați fripți, de nu-ți mai ardea de nici o proiecție. Și văd că tot de anul ăsta primaria și-a scris numele pe toate instalațiile video, să nu uităm cui trebuie să fim recunoscători…. S-a cam dus magia spotlight de la primele ediții…” (SURSA)

ARHIVĂ: SPOTLIGHT: Calea Victoriei, inundată de lumină. Centrul Capitalei devine o expoziţie în aer liber! *** SPOTLIGHT: Artiști din 9 țări, 21 de instalaţii de artă, pe o scenă de 7.000 de metri pătraţi! *** FESTIVALUL LUMINII: „La ora 23.00, trei maşini de poliţie anunţau prin megafoane că se stinge lumina!”

2 responses

  1. Pingback: SPOTLIGHT 2023: Bucureștiul (i)luminat | infoINSiDER.ro

  2. Pingback: SPOTLIGHT 2022: Statuia ecvestră a lui Carol I din Piaţa Revoluţiei prinde viaţă printr-un spectacol de lumină şi culoare | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s