PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

SPOTLIGHT: Artiști din 9 țări, 21 de instalaţii de artă, pe o scenă de 7.000 de metri pătraţi!


    Spaţiul expoziţional utilizat pentru Spotlight, 7.000 de metri pătraţi, după cum au declarat organizatorii, a fost împărţit între parcul Kreţulescu, Piaţa Revoluţiei, piaţeta din faţa Teatrului Odeon, Palatul CEC şi râul Dâmboviţa. Şi clădirea monument istoric de la numărul 22, recent vopsită cu var, este protagonistă a festivalului. Blocul Rosenthal găzduieşte „Horizontal interference”, proiect al unei echipe poloneze. Majoritatea instalaţiilor montate pe traseul festivalului bucureştean s-au încadrat în categoria video mapping – de la imagini apocaliptice la jocuri, de la începuturile erei computerelor şi până la proiecţii laser. La ediţia de anul acesta a Spotlight participă companii din 9 ţări, cu 21 de instalaţii de artă, amplasate pe 7.000 de metri pătraţi de spaţiu expoziţional. De la festival nu lipsesc instalaţii de artă digitală şi multimedia ale unor artişti din Germania, Ungaria, Slovacia, Finlanda, Cehia, Polonia, Finlanda şi România. (SURSA)

ARHIVĂ: FESTIVALUL LUMINII: „La ora 23.00, trei maşini de poliţie anunţau prin megafoane că se stinge lumina!” *** SPOTLIGHT: Calea Victoriei, inundată de lumină. Centrul Capitalei devine o expoziţie în aer liber!

4 responses

  1. Pingback: SPOTLIGHT 2023: Bucureștiul (i)luminat | infoINSiDER.ro

  2. Pingback: SPOTLIGHT 2022: Statuia ecvestră a lui Carol I din Piaţa Revoluţiei prinde viaţă printr-un spectacol de lumină şi culoare | infoINSiDER.ro

  3. Pingback: FESTIVALUL LUMINII: „S-a cam dus magia Spotlight de la primele ediții…”. Cui să fim recunoscători? | infoINSiDER.ro

  4. pansament de suflet si minte !! mi-as fi dorit sa fiu acolo …este printre putinele momente cand cernitul bucuresti se coloreaza!!

    Apreciat de 1 persoană

    22 aprilie 2017 la 10:18

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s