PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

McVIERMIŞOR: „Am găsit în McPuişor un vierme!”


Virme la McDonaldsINSIDER: „Să mai mâncați de la McDonald’s !! Am găsit în McPuişor un vierme! Nu îmi vine să cred că mi s-a intâmplat tocmai mie, cu toate că am văzut o grămadă de postari de genu…” (SURSA)

McDonald's RomaniaMcDONALD’s: „Te asigurăm că la McDonald’s principala noastră preocupare este legată de siguranţă alimentară, responsabilitate pe care ne-o asumăm zi de zi din respect pentru toţi cei ce ne calcă pragul. Fiecare produs în parte este preparat cu grijă, din ingrediente de calitate, care provin de la companii care sunt lideri în domeniul lor de activitate. Referitor la poza trimisă de tine, carnea de pui din McPuişor este un produs semipreparat, tratat termic şi prăjit în restaurant în condiţii de siguranţă alimentară la cel mai înalt nivel. În procesul de producţie, pe lângă pulpă şi pieptul de pui folosite, pot scapa şi alte părţi din pui care pot avea o consistentă şi culoare puţin diferită de fibra cărnii. Acestea însă nu pot afecta în niciun fel calitatea preparatului şi poţi consuma cu încredere produsele de la McDonald’s. Mulţumim pentru mesaj şi posibilitatea de a oferi un răspuns.” (SURSA)

ARHIVĂ: BONUS MALUS: Sfeclă roşie felii de la Darinne. Care angajat din UE îşi recunoaşte amprenta dentară? *** PICTORIALE: Câinele Fez face reclamă la Rabla, iar musca Ţiţi pozează goală pentru Kaufland! *** MITITEI: McDonald’s şi U.E. deturnează tradiţia. …Nici măcar muştarul nu e din partea casei? *** GENEROZITATE: Ce donează clienţii McDonald’s pentru copiii defavorizaţi? *** BURŢILE VESELE: Dacă ai pierdut din greutate prin Labirintul McDonald’s, te poţi recupera gratuit!

4 responses

  1. Pingback: McDRIVE: Nu servim clienții pe biciclete. Nu ne lasă Covid-ul! | infoINSiDER.ro

  2. Pingback: CRAIOVA: Batman s-a născut la Electroputere Mall! | infoINSiDER.ro

  3. Pingback: SURPRIZĂ: „Două pungi de macrou cu viermi, vă rog!” | infoINSiDER.ro

  4. Pingback: COOLINART: “Burger ca o clătită, strivită, peste niște salată verde, două jumătăți de roșie cherry și o jumătate de avocado negru” | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s