PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

GENEROZITATE: Ce donează clienţii McDonald’s pentru copiii defavorizaţi?


INSIDER: „Cât de generoşi sunt românii cu semenii lor, o ştie toată lumea! De exemplu, se vede cu ochiul liber în toate restaurantele McDonald’s, unde lângă fiecare casă este amplasată o „cutie a milei” pentru strângerea de fonduri destinate copiilor defavorizaţi. Pe lângă cele câteva bancnote de 1 leu şi ceva mărunţiş, jumătate din cutie este plină cu bonuri de casă! Aţi observat? …Oare, unii clienţi o confundă cu un coş de gunoi, cu o căciulă de tombolă sau aşteaptă decontarea cheltuielilor?!”

NOTĂ: “Fundatia pentru Copii Ronald McDonald România (Ronald McDonald Children’s Charities of Romania – RMCC) a fost constituita în tara noastra, cu sprijinul si la initiativa Companiei McDonald’s, în noiembrie 1998 ca o organizatie non-profit având ca scop derularea de actiuni menite sa îmbunatateasca situatia copiilor defavorizati din tara noastra. (…) Fondurile strânse, atât prin cutiile de donatii instalate în toate restaurantele McDonald’s din tara, cât si prin evenimentele speciale organizate în acest scop sunt donate orfelinatelor si spitalelor de copii în scopul efectuarii unor reparatii sau achizitionarii de aparatura medicala si mobilier.” (McDonalds.ro).

6 responses

 1. Pingback: McDRIVE: Nu servim clienții pe biciclete. Nu ne lasă Covid-ul! | infoINSiDER.ro

 2. Pingback: McVIERMIŞOR: „Am găsit în McPuişor un vierme!” | infoINSiDER.ro

 3. Anonim

  Prietene, daca vrei sa-ti citesc articolu, scrie dracu negru pe alb ca nu stau sa-mi stric ochii cu contrastu asta. Obscurilor!

  Apreciază

  14 aprilie 2012 la 16:33

 4. alexa

  romanii nu mai au incrdere nici in cei de langa ei…sa numai vorbim de Mcd….nu am auzit niciodata de vreo donatie din partea lor….si pe langa asta banii donati spre orfelinate nu ajung la imbunataitrea cladirilor sau pentru nu stiu ce aparatura….ajung in buzunarele celor care administreaza aceste orfelinate, spitale..etc…uitati-va putin..sau intrati intr-un astfel de orfelinat sa vedeti ce conditii au…daca toti se ingesuie sa stranga nu stiu ce fonduri….

  Apreciază

  22 ianuarie 2012 la 23:39

  • Nu pot sa zic ca <>, si da, nu auzisem de donatii de al ei, dar acum era o initativa buna – lantul de fast-food-uri nu da de la el, dar pune acele cutii in care clientii sunt rugati sa dineze ceva.
   Insa articolul nu se referea la Mac, ci la oamenii care pun in cutie BONURI sau alte hartii!
   Nu te obliga nimeni sa lasi acolo hartii de 1 leu sau monezi, dar de ce sa bagi hartii?!

   Apreciază

   25 decembrie 2013 la 18:20

 5. Max

  …este doar nepasarea crasa a românului…odata cu restul de la casa indeasa in cutie si bonul…
  Despre activitatea RMCC nu prea am auzit, or fi facut si ei ceva…

  Apreciază

  2 august 2011 la 13:44

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s