PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

COOLINART: “Burger vegan ca o clătită, strivită, peste niște salată verde, două jumătăți de roșie cherry și o jumătate de avocado negru”


INSIDER: „Am comandat doi burgeri vegani pentru delivery (N.r.: Coolinart – Calea Victoriei 142-148). Una dintre cele mai proaste experiențe. Înteleg că nu există în România deschidere și cultură vegetariană/vegană, dar e de tot plânsul, am plătit 77 Ron să mănânc de fapt un soi de omletă cu tofu pe post pe Burger! Era efectiv o chestie ca o clătită, strivită, peste niște salată verde, două jumătăți de roșie cherry și jumătate de avocado negru. Văd reviews bune din partea veganilor, e și mai trist, promovați o bătaie de joc, ori nu știți ce înseamnă a mânca ceva calitativ. Nu recomand și nu voi mai comanda de la voi vreodată. Ne place „fancy”, „cozy” și alte cuvinte împrumutate, e chiar scandalos să pretinzi gust, calitate a ingredientelor și preparatului final. Mai învățați de la alții!” SURSA

ARHIVĂ: HOREZU PUB: „Dulceaţa era zaharisită, iar porcăria de foietaj era ca un elastic” *** ACRITURI: Chelnerii amabili de la „The Harbour” sunt plecaţi pe mare. Au rămas doar murăturile! *** IGNAT ECO: „La cât de scumpă e viaţa în România, trebuie să învăţăm să mâncăm şi iarbă, nu doar flori!” *** BONUS MALUS: Sfeclă roşie felii de la Darinne. Care angajat din UE îşi recunoaşte amprenta dentară? *** McVIERMIŞOR: „Am găsit în McPuişor un vierme!” *** CAP DE VITĂ FURAJATĂ: „Deşi se doreşte o reclamă isteaţă, de fapt frustrează pe toată lumea!”

Un răspuns

  1. Pingback: MICI VEGANI: Grătar la iarbă verde de 1 Mai în Postul Paștelui. Clasic! | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s