PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

McDRIVE: Nu servim clienții pe biciclete. Nu ne lasă Covid-ul!


INSIDER: „Virusul umblă liber pe bicicletă! Când sistemul și oamenii sunt „bolnavi” virusul se distrează pe seama noastră. Întâmplarea mea sună cam așa: Ieșim cu bicicletele la plimbare unde este o adevarată aventură până ajungi la o destinație propusă, slalom printre mașini oameni și trotuare sparte, gropi și alte obstacole. Este deja seara târziu și în drumul nostru ne oprim la McDonald’s drive Morarilor (să specificam clar si zona!), unde era liber și nici o mașină. Noi oprim să comandăm, o voce ne spune să așteptăm puțin, am așteptat cam un minut și apoi am dat comanda de ce vroiam noi. Totul bine și fără urmă de ceva dubios ce urma să întâmpinăm. Când să plătim la următoarea fereastră unde ne rugase să înaintăm am auzit o mică parte din discuția doamnei ce suna cam așa „nu am văzut că sunt cu bicicletele!” – nu aveai cum să nu vezi și apoi urmează ca doamna să ne spună că ne pare rău, dar nu vă putem lua comanda ca sunteți cu bicicletele…..pe bune? Întreb apoi de ce? Care este problema?

În urma măsurilor de siguranță luate cu acest virus Covid… care a spălat creiere, cred! Dacă mergi cu bicicleta nu poți comanda că ai un grad ridicat de a contamina probabil, că nu ne-a dat prea multe explicații, că practic nu avea nici un sens ceea ce ne spunea. Dacă mergi cu mașina la acest drive să comanzi mâncare și ești virusat nu îmbolnăvești? Când plătești comanda cu bani cash, nu circulă virusul……a scuzați din masina nu, pe bicicleta este problema acolo este marea problemă.

(adica țin virusul departe că doar sunt un cetățean responsabil, nu iresponsabil cum am fost pe bicicletă, că dacă nu las ceva fum în urma mea să îl tragă altul în plămân (bine ca mulți țin masca și pe stradă, slavâ ție masca ce protejezi oamenii care își respira-expira același aer ore întregi sunteți salvațiiiii), să dau la pedale nu este sănătos și nici responsabil atâta timp cât m-am lovit de acel mare refuz „Din cauza virusului ne pare rău, dar nu mănânci” …ciuciu….țeapă). Comand și când îmi dau seama pe drum sau acasă că îmi lipsește ceva din comanda pentru care am plătit bineinteles sau comanda este greșită sau chifla tare de zici că săraca este virusată și nu s-a întâmplat doar o dată și culmea că nu numai mie.

În semn de protest a experienței total deplasate și neplăcute de care am avut parte, nu am să mai mănânc la Mc și minus pierdut un client nu foarte fidel, dar și bănuții mei au fost numărați în profitul vostru. Iar pentru cel ce a dat aceasta regulă, aceasta norma de prevenire a virusului să îți dai masca jos, să se mai oxigeneze creierul ca nu mai gandiți corect……Mai aveți nevoie și de aer, mai aveți nevoie și de aer.” SURSA

ARHIVĂ: McVIERMIŞOR: „Am găsit în McPuişor un vierme!” *** MITITEI: McDonald’s şi U.E. deturnează tradiţia. …Nici măcar muştarul nu e din partea casei? *** GENEROZITATE: Ce donează clienţii McDonald’s pentru copiii defavorizaţi?

Un răspuns

  1. Valentina Strauß

    Mc Masca nu serveste biciclistii. BIne ca stiu. Oricum Mc nu este cantina mea, dar asa isi da singur cu piciorul in fund de doua ori.

    Apreciază

    20 septembrie 2020 la 03:28

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s