PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

LEVO, BUCUREȘTI: Primul self wash din România pentru animale. Tarif: 1.3 lei/ minut!


INSIDER 1: „Un loc minunat daca vrei să-ți speli câinele în regim self service. Boxele sunt separate pentru spălat și pentru uscat. Se poate opta doar pentru 1 serviciu dacă se dorește. Noi ne-am încadrat cu totul in 40 min. pentru un câine de 35 kg cu blană medie ca lungime.

Tariful este de 1,3 lei/minut iar la prima spălare am beneficiat de o reducere de 10%. Clienții primesc șampon, prosop, diverse perii și protecție pentru haine.”

INSIDER 2: Cea mai buna soluție pentru spălarea câinelui meu, rasa ciobanesc elvețian. Mi-am facut rezervarea direct din app, am beneficiat de aparatura și produse profesionale și totul s-a desfășurat într-o curățenie impecabilă! Primesti prosop, sampon vegan (nu l-a mâncat pielea absolut deloc după), șorț, manuși cu peri de silicon si jucărioare pentru a contribui la relaxarea animăluțului în caz de nevoie. În incaperea în care l-am uscat am avut un super uscător profesional pentru blăniță (puteai să reglezi intensitatea și temperatura) și o gamă variată de perii. Nici nu mai zic de treat-urile primite de la personalul meeega amabil și săritor. Ah și foarte important, toata distracția m-a costat 80 lei versus 500 de lei cât era media la un salon. Best deal ever și cu siguranță revenim în curând fiindca Levo a devenit singura opțiune pentru spălarea câinelui meu de aici încolo..” SURSA

N.R.: Levo Animals Self- Wash, București, Şoseaua Ştefan cel Mare Nr. 33. Program: zilnic 12-22.

ARHIVĂ: PET RELIEF AREA, SUA: Motivul pentru care și cățeii se simt bine în aeroport OXXO PARKLAKE MALL: Permite accesul la shopping tuturor câinilor. Indiferent de talie, greutate sau rasă!

COMENTEZI?