PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

PARKLAKE MALL: Permite accesul la shopping tuturor câinilor. Indiferent de talie, greutate sau rasă!


INSIDER: „Vești bune pentru iubitorii de animale! Începând din luna mai 2023, #ParkLake permite accesul tuturor câinilor, indiferent de talie, greutate sau rasă, cu respectarea următoarelor condiții:

⚪️ Să fie ținuți în lesă pe toată durata vizitei;
⚪️ Însoțitorii să aibă asupra lor pungi și șervețele în vederea menținerii curățeniei;

⚪️ Botnița este obligatorie pentru câinii din rase agresive;
⚪️ Accesul nu este permis în locurile de joacă, food-court și în magazine*.

*Magazinele în care se permite accesul câinilor vor fi semnalizate corespunzător. Vă așteptăm! 🐾” DETALII

N.R.: Accesul cu câini va fi permis în incinta mall-ului, cu excepția food court-ului, cinematografului, sălii de fitness şi a locurilor de joacă pentru copii. Un număr mare dintre magazinele a răspuns cu entuziasm acestei inițiative și deja sunt semnalate corespunzător. Adresa: Str. Liviu Rebreanu 4, Bucureşti sector 3.

ARHIVĂ: ITALIA: Cățeii merg cu stăpânul la supermarket, restaurant sau pe plajă OXXO ARHIVĂ:. DEZGHEŢ: În Bucureşti, câinii lăsaţi afară primesc bobiţe. La Berlin, nemţii se plimbă cu ei prin mall! OXXO BRAVO, HORNBACH: Este cățelușa lor și are voie peste tot! Azi în Timișoara, mâine în toată țara! OXXO PAZNIC LA CROITORIE: „Lucrez non-stop, mănânc puțin, nu țigări, nu alcool!” OXXO VACANŢĂ: Arest la domiciliu sau paznic non-stop? OXXO NEW YORK: Accesul câinilor la metrou este permis doar în bagaj OXXO INTERZISE: Căţeii maidanezi nu ştiu carte… Regulile sunt făcute pentru a fi încălcate! OXXO BRAZILIA: Președintele țării și câinele său au semnat legea împotriva cruzimii contra animalelor. 5 ani de închisoare!

Un răspuns

  1. Pingback: LEVO, BUCUREȘTI: Primul self wash din România pentru animale. Tarif: 1.3 lei/ minut! | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?