PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

LUMINA ÎN LUMINĂ: Omul are nevoie de o Cale să înțeleagă Adevarul și de Întruparea unui Dumnezeu să înțeleagă Viața!


INSIDER: „Lumina Învierii, în parcul Cișmigiu.
Ar fi putut să plouă, să bată vântul să fie ceață, frig, neguri, dar nimic din toate acestea, pe cărările de lumina ale norilor și în duhul calm al pădurii. Noaptea de Înviere este la fel aici, în fiecare Paști, când mă întorc cu candela aprinsă, de la Cetate, și ocolesc așa întregul parc . O noapte Magică, etern senină.

Mă „așteaptă”, să fac poze, lumina aceea micuță, care arde liniștit, a candelei, în timp ce peisajul devine fundalul transfigurat al Marii Taine ….
Nu pot pătrunde în lumea Misterului ,mai mult decât imi este îngăduit, dar simt un drum deschis. Și nesfârșit. Aici e tărâmul atâtor vietăți din vastul spațiu al Creației, bogatul edificiu vegetal, și nu templul creat de om.

Numai omul are nevoie de Mântuire …mă gândeam, și o caută, disperat, îi cere și Mântuitorului să se sacrifice pentru a i-o reda. Celelalte viețuitoare înțeleg Viața veșnică, atât de simplu, sau atât de natural: ca pe o lege firească a unui univers perfect, numai Omul are nevoie de o Cale, divină, ca să înțeleagă Adevarul, si de Întruparea unui Dumnezeu, ca să înțeleagă Viața. Și nici atunci nu o înțelege... Hristos a Înviat!” SURSA

ARHIVĂ: 7 CADRE: Cum apare Lumina Sfântă de la Ierusalim? Minunea filmată în 1994 de un medic devenit preot! OXXO CUNUNA LUI HRISTOS: După 2000 de ani, într-un seif din Muzeul Luvru OXXO PAȘTE UNIFICATOR: Ortodocșii primesc catolicii să se bucure împreună de Reînviere!

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s