PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

ZIUA PĂCĂLELILOR: „Csiki Csipz cu aromă de șosete” dezamăgește „specialiștii”. Gustul nu este de șosete murdare!


INSIDER: „Cziki Sor din Harghita a scos pe piață „Csiki Csipsz cu aromă de șosete” (ediţie limitată de 1 aprilie!), un produs vegan, fără gluten, potrivit pentru toată lumea. Compania din județul Harghita nu e la prima ispravă virală, deoarece a lansat şi conserve cu excremente de urs.

Ambalajul indică faptul că ingredientul principal ar fi ciorapii murdari, dar producătorul precizează totuşi şi ingredientul real şi anume plante medicinale. Autorităţile au anunţat că vor verifica produsul pentru a confirma dacă e reclamă falsă sau nu. Cei care au încercat chipsurile afirmă că nu sunt rele deloc şi nici mirosul nu e aşa rău. Ar fi comparabil cu chipsurile cu usturoi, deci nimic nemaivăzut.

Ingredientele includ cartofi 62%, ulei de floarea soarelui 34%, plante medicinale 2.5%, dar şi sare 1.5%. Mai sunt pe listă şi măceşe, cimbrișor, roiniță, mentă, oregano. Prețul – o pungă de 60 de grame costă 5.5 lei.

ARHIVĂ: „URME DE URS”, COVASNA: „Conţine 100% excremente autentic-secuiești de urs brun transilvănean, fără gluten, fără conservanți, vegan.” OXXO CONSERVE DE BUȘTENI: „Aer proaspăt din Bucegi. Creează stări de inspirație, bună dispoziție și limpezimea profundă a vederii”. Toate la 10 lei! OXXO BĂILEŞTI: Cozonaci cu „rahat de taur” aveţi? OXXO GUSTURI ROMÂNEȘTI: Coliva „marca festiv” zilele de naștere sărbătorite cu colegii, coronițele pentru reuşitele de la școală şi duminici în familie?!

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s