PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

ROMÂNIA EDUCATĂ: „Sunteţi femei, folosiți vasul de toaletă pentru pipi, nu pe jos sau pe ușă! Înaintea clipelor de ușurare, asigură-te că apa curge!”


INSIDER: „Facultatea de Drept București.
2022 Anno Domini.” SURSA

N.R.: „Pe stradă, în școli, facultăți, spitale, instituții de stat ori corporații și prin alte locuri publice, altele decât cele dotate cu wc in „fundul curții” se face o intensă campanie de învățare a folosirii toaletei- ăia învățați/ educați îi învață pe ăilalți.

În urmă cu trei ani, în 2019, cam unul din patru români încă mai avea toaleta în fundul curții, un procentaj de 24,3%. De atunci avem Pandemie, Război… de unde bani de bude?!

ARHIVĂ: AVERTISMENT: Blestemul din toaletele Spitalului Militar. „În caz de nevoie, folosiţi biletul de autobuz!” OXO BOTOȘANI: WC-ul de la școala din Gorbănesti a costat 125 000 de euro. OXO DOLARI: Monedele sunt pentru confecții antijeg, antiacvatice și antiglonț. Bancnotele, doar pentru aprins trabucuri și șters la fund! OXO ROMANIA: ParkLake Shopping Center reinvetează conceptul de WC public românesc! OXO BOMBĂ ÎN VAMA GIURGIU: „Mulţumim autorităţilor pentru grija ce o poartă turiştilor!” OXO EUROWC: Ce a adus nou Iron Maiden în România? Pisoarele „Oblio” pentru rockeri dezinhibaţi! OXO PREŢUL ZILEI: Nici la WC nu scapi de TVA! Ce scrie pe factura fiscală – recoltare nevoi fiziologice?! OXO PISS CHANCE: Boutique Toilete în Punctul Z OXO HERĂSTRĂU: Shimon Peres şi Regele Juan Carlos s-au semnat în toaletele de la Pescăruş!

Un răspuns

  1. Pingback: SECTOR 1: Decor stradal cu prospect | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s