PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

DOLARI: Monedele sunt pentru confecții antijeg, antiacvatice și antiglonț. Bancnotele, doar pentru aprins trabucuri și șters la fund!


INSIDER: „În țările mai civilizate există un recipient unde lumea lasă sau nu (de obicei, da!) niște monede drept mulțumire pentru ca au folosit wc-ul. La noi, de obicei o doamnă solidă stă proțăpită la intrare și pentru 1 sau 2 lei îți dă aproximativ 15 cm de hârtie igienică, de obicei roz și cam rugoasă, luată dintr-un tenculeț cu migală pregătit în pauzele cu lipsă clienți.

La Park Lake nu numai ca hârtia e fină, parfumată și în 3 straturi, dar la intrare sunt un el și o ea plini de bani, dress code: dollares. Oare s-au scos și ăștia din circulație și-au trecut toți la eurici?!”

ARHIVĂ: ROMANIA: ParkLake Shopping Center reinvetează conceptul de WC public românesc! *** AVERTISMENT: Blestemul din toaletele Spitalului Militar. „În caz de nevoie, folosiţi biletul de autobuz!” *** BOMBĂ ÎN VAMA GIURGIU: „Mulţumim autorităţilor pentru grija ce o poartă turiştilor!” *** EUROWC: Ce a adus nou Iron Maiden în România? Pisoarele „Oblio” pentru rockeri dezinhibaţi! *** PREŢUL ZILEI: Nici la WC nu scapi de TVA! Ce scrie pe factura fiscală – recoltare nevoi fiziologice?!

4 responses

  1. Pingback: ROMÂNIA EDUCATĂ: „Sunteţi femei, folosiți vasul de toaletă pentru pipi, nu pe jos sau pe ușă! Înaintea clipelor de ușurare, asigură-te că apa curge!” | infoINSiDER.ro

  2. Pingback: CARTEA RECORDURILOR: Cea mai mică bancnotă din lume (27.5 x 38 mm) a fost emisă în România de regele Ferdinand! | infoINSiDER.ro

  3. Pingback: CALAFAT: Primăria are 247 de angajați și zero fonduri europene! | infoINSiDER.ro

  4. Pingback: BOTOȘANI: WC-ul de la școala din Gorbănesti a costat 125 000 de euro. | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s