PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

„MAMMA MIA!” SE ÎNTOARCE: 10 costume originale din celebrul musical expuse la ParkLake și un nou spectacol la Sala Palatului după o pauză de doi ani


INSIDER: „Până pe 9 decembrie în ParkLake (Main Square), București sunt expuse în premieră, 10 costume din celebrul musical ,,Mamma Mia!” – muzica si versurile de Benny Andersson & Björn Ulvaeus și legendarei trupe ABBA.

Costumele sunt cele originale, purtate de artiştii români în timpul spectacolului, pentru a aduce la viață îndrăgitele personaje Donna Sheridan (Loredana), Harry Bright (Horia Brenciu), Sam (Cornel Ilie), Bill (Adrian Nour), Tanya (Anca Turcaşiu), Rosie (Ecaterina Ladin), Sky (Silviu Mircescu) şi Sophie (Bianca Purcărea).

Desemnat Spectacolul anului 2018″ în România, musicalul revine, după o pauză de doi ani, la Sala Palatului din Bucureşti pe 28 şi 29 decembrie. Artiştii vor dansa şi vor cânta alături de spectatori pe muzica inspirată de celebra formație ABBA, într-o poveste despre dragoste şi familie, plină de energie, amuzament şi culoare. O coregrafie impresionantă, decoruri de vis şi vreo 200 de costume!

ELI DAMANAKIS, Costume Designer: „Implicarea în acest proiect a fost o provocare încă de la început, fiind primul musical de o asemenea anvergură pus în scenă în România. (…) Protagoniştii au între 7 şi 10 costume, iar dansatorii între 5 şi 7 costume fiecare, pe care le schimbă pe durata a aproape 3 ore de spectacol live. La un musical actorii au mişcări ample, de dans, iar ritmul de schimbare a costumelor de-a lungul piesei este mult mai rapid. Proiectul a fost complex și presiunea de timp mare. Dar am lucrat în echipă cu Laura Antonov, cu care am mai colaborat în trecut şi asta a fost de mare ajutor”.

Mamma Mia!” prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunții, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Tânăra se confruntă cu trei posibile variante, aşa că decide să-i invite pe mica insulă grecească pe toți cei trei bărbați din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante şi vor încânta publicul prezent.

Biletele la spectacol: VIP- 299 lei, Categoria A – 249 lei, Categoria B – 209 lei, Categoria C – 169 lei, Categoria D – 109 lei, Categoria E – 139 lei. O reducere de 10% pentru doritori se poate obține scanând codul QR lipit în fața expoziției din mall.

Foloseşte codul PARKLAKE10 pentru un discount de 10% la cumpărarea biletelor” DETALII

ARHIVĂ: STOCKHOLM: La Muzeul ABBA vizitatorii sunt integrați în povestea grupului. Se caută al V-lea membru!

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s