PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

MALL VITAN BUCUREȘTI: Curse gratuite în Caruselul Magic pentru copiii sub 85 kg veniți împreună cu părinții la shopping. Aici prinții pe cal alb se învârt în cerc!


INSIDER: „Magic Caruselul Ride – Pentru siguranța și confortul dumneavoastră, vă rugăm să citiți și să respectați următoarele reguli minime. DESCRIEREA ECHIPAMENTULUI: 1) Carusel destinat pentru a fi utilizat în locurile de joacă pentru copii; 2) Caruselul este compus din 4 figurine cai oscilanţi şi 6 figurine cai ce sunt fixate pe platformă; 3) Turația medie a caruselului este de maxim 10 RPM; 4) Fiecare cal fix sau oscilant este destinat utilizării de către o singură persoane, pe rând. Masa maximă a persoanei îmbarcate pe cal trebuie să fie de maxim 85 kg. Capacitatea unei figurine cal este de o persoană cu maximum 85 kg grad de încărcare; 5) Timpul de îmbarcare a copiilor în carusel este între 2-5 minute între ciclurile/ sesiunile de funcționare; 6) Durata unui ciclu/sesiuni de funcționare a caruselului este de 3 minute.

RESTRICȚII DE VÂRSTĂ, ÎNĂLŢIME ȘI MASĂ. 1) Este interzisă folosirea caruselului prin îmbarcarea pe figurinele-cal, a persoanelor cu masa de greutate mai mare de 85 kg; 2) Este interzisă folosirea caruselului prin îmbarcarea pe figurinele-cal, a copiilor care au înălțimea mai mică de 90 cm singuri și neînsoțiți de aparținător; 3) Copiii cu vârsta de până la 6 ani pot utiliza caruselul DOAR sub supravegherea unui părinte sau a unul adult însoțitor care trebuie să susţină în mod direct copilul așezat pe figurina – cal. Părintele/ însoțitorul fiind așezat pe platforma caruselului, trebuie sa susțină și să supravegheze copilul pe întreaga durată cât se află în mișcare caruselul; 4) Utilizatorii trebuie să se urce pe echipament cu încălțăminte în picioare; 5) Este interzisă îmbarcarea sau debarcarea în / din carusel a utilizatorilor atâta timp cât caruselul se afla in mișcare; 6) Pentru a putea folosi caruselul, minorii, indiferent de vârstă, trebuie să fie însoțit de un părinte sau adult însoțitor care să citească prezentul regulament și să se asigure că regulile de folosire a caruselului sunt respectate și înțelese atât de copil cât și de părinte/ însoțitor; 7) Caruselul odată pomit, după ce toți ocupanții sunt asigurați (părinții/însoțitorii urcați pe platformă se sprijină de bară/ figurinele căluți), se va opri doar după încheierea unui ciclu/ sesiuni complete de funcționare de 3 minute; 8) Copiilor neînsoțiți de un părinte sau un adult însoțitor va fi refuzat accesul la carusel de operatorul caruselului; 9) Este interzis consumul de alimente şi băuturi atâta timp cât utilizatorii sunt în carusel; 10) tu este permis accesul pe carusel cu bagaje, cu jucării personale sau alte obiecte inclusiv folosirea telefoanelor mobile sau a altor dispozitive electronice (cum ar fi tablete, iPod MP3 player PSP sau obiecte similare). București Mall nu va fi responsabil pentru pierderea acestora sau pentru accidente datorita acestora

ALTE RESTRICȚII: Dacă dumneavoastră – utilizator sau părinte însoțitor vă aflați în oricare dintre următoarele categorii/situații vă recomandăm să nu folosiți caruselul totodată pentru propria dumneavoastră siguranță și siguranța celorlalți: 1) aveți fracturi recente sau în curs de vindecare; 2) suferiți de tensiune arterială; 3) suferiți de boli ale coloanei vertebrale; 4) suferiți de boli psihice sau aveți fobie de mișcare; 5) sunteți nevăzător sau suferiți de hipoacuzie; 6) aveți intervenții chirurgicale asupra coloanei vertebrale; 7) suferi sau sunteți predispuși la boli de mișcare; 8) dacă mişcările rapide și zgomotele puternice va pot provoca crize de epilepsie, pierderea cunoștinței, etc; 9) dimensiunile corporale ale copiilor sau părinților/ însoțitorilor pun în pericol funcționarea în parametrii normali a instalației caruselului; 10) părinții/ însoțitorii au consumat alcool, medicamente și/sau alte substanțe care diminuează sau alterează simțurile.

RECOMANDĂRI. În cazul în care se întâmplă orice eveniment și/sau accident în legătură cu caruselul, vă rugăm să luați contact imediat și direct cu operatorul caruselului. În vederea asigurării accesului tuturor utilizatorilor la carusel în timpul programului centrului comercial, vă recomandăm să nu abuzați de carusell și să permiteți accesul și altor utilizatori la carusel, cedând locul celor ce așteaptă după încheierea unei sesiuni/ ciclu de funcționare a caruselului. Vă facem cunoscut faptul că în cazul în care se constată abuzuri din partea utilizatorilor, operatorul caruselului este pe deplin autorizat din partea conducerii centrului comercial, în calitate de proprietar al caruselului, să dispună la restricționarea accesului la carusel pentru cei ce comit abuzuri. Eventualele daune produse de neglijarea sau utilizarea necorespunzătoare a atracției și/ sau echipamentelor pot fi imputabile părinților sau adulților însoțitori la valoarea lor de inventar. Orice nerespectare a acestor Regul sau orice altceva ce pune în pericol siguranța dumneavoastră și a clienților va fi sancționat de către operatorul caruselului prin interzicerea de a utiliza atracția. Centrul Comercial Bucuresti Mall nu răspunde de eventualele accidentări ale utilizatorilor caruselului. Fumatul în incintă este interzis inclusiv țigări electronice.”

ARHIVĂ: EXPO, MALL VITAN: Femei din diferite culturi văzute prin ochii machiajului – Kira Hagi, Armine Vosganian, Aylin Cadîr, Analia Selis

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s