PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

SECTOR 3: Asociația de Proprietari nu poate face o rampă la bloc, poate doar să o dărâme pe cea făcută de cel care are nevoie!


INSIDER: „Aceasta persoana cu handicap grav și-a amenajat pe proprii bani rampa de la bloc iar Asociația de proprietari din Str.Postăvarul nr. 21 Bloc 10 (București, sector 3) dorește să i-o dezafecteze pe motiv că nu are aprobare!” SURSA

ARHIVĂ: AEROPORTUL CRAIOVA: Rampele ajutătoare, praf în ochii celor care au nevoie de acestea! OXO SMART: Primăria din Craiova reinventează trotuarul şi rampa de acces pentru persoanele cu dizabilităţi! *** CRAIOVA: Cei nevoiți să umble în scaune cu rotile trebuie să facă și cursuri de alpinism dacă vor la farmacie. Idem mămicile cu bebe în cărucior! *** GLUME NESĂRATE: Magazinul Cocor are semn, dar n-are rampă. Sau trebuie asortată la cărucior? *** LUMINA RAMPEI: Spitalul „Marie Curie” nu primeşte copii în cărucior. Aşteptăm sponsor cu inimă şi muşchi! *** BUTURUGA MICĂ: Policlinică dedicată copiilor cu mame culturiste. Accesul interzis cu cărucioare? *** AUTOBUZE MODERNE: “Ca să urce cineva în scaun rulant, șoferul trebuie să coboare de la volan, să dea rampa jos, să aștepte până urcă persoana, să ridice rampa și apoi să revină la volan.”

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s