PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

AEROPORTUL CRAIOVA: Rampele ajutătoare, praf în ochii celor care au nevoie de acestea!


INSIDER 1: „Nu știu cine a proiectat clădirea Aeroportului din Craiova, dar cred că până atunci nu a mai proiectat nimic altceva. Nici măcar niște rampe pentru bagaje.
Că dacă ar fi avut o minimă preocupare ar fi aflat că unghiul unui plan înclinat pentru uz pietonal nu poate fi același ca pentru rampa scărilor.
Un lucru este clar: rampele nu pot fi folosite de oameni care trag de un troler. De persoane cu handicap nevoite să utilizeze un fotoliu cu rotile, nici nu poate fi vorba.”

INSIDER 2: „Este plină Craiova de rampe pentru persoane cu invalidități. Problema este că sunt pentru avizarea în vederea funcționării magazinului sau instituției, nu pentru a funcționa. Sunt la 45* și scurte. Nu poți urca nici sănătos sau tânăr să fii. Dar pe ploaie sau zăpadă. Cei care avizează sau construiesc așa ceva ar trebui sancționați profesional. Au rampă conform legii… sunt OK. Dar, întreb ca un vechi cârcotaș ce sunt: ESTE CEVA FĂCUT, CONTROLAT ȘI AVIZAT CORECT LA NOI? FORMĂ FĂRĂ FOND.” SURSA

ARHIVĂ: SMART: Primăria din Craiova reinventează trotuarul şi rampa de acces pentru persoanele cu dizabilităţi! *** CRAIOVA: Cei nevoiți să umble în scaune cu rotile trebuie să facă și cursuri de alpinism dacă vor la farmacie. Idem mămicile cu bebe în cărucior! *** GLUME NESĂRATE: Magazinul Cocor are semn, dar n-are rampă. Sau trebuie asortată la cărucior? *** LUMINA RAMPEI: Spitalul „Marie Curie” nu primeşte copii în cărucior. Aşteptăm sponsor cu inimă şi muşchi! *** BUTURUGA MICĂ: Policlinică dedicată copiilor cu mame culturiste. Accesul interzis cu cărucioare? *** AUTOBUZE MODERNE: “Ca să urce cineva în scaun rulant, șoferul trebuie să coboare de la volan, să dea rampa jos, să aștepte până urcă persoana, să ridice rampa și apoi să revină la volan.”

Un răspuns

  1. Pingback: SECTOR 3: Asociația de Proprietari nu poate face o rampă la bloc, poate doar să o dărâme pe cea făcută de cel care are nevoie! | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s