PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

LACUL HERĂSTRĂU: Singurul loc din București unde se fac plimbări cu vaporașul


INSIDER: „Cu vaporașul pe lacul Herăstrău. Fie că locuiești în București sau ești doar în trecere pe aici, o plimbare cu vaporașul pe lacul Herăstrău poate fi o soluție optimă pentru a te relaxa, pentru a te deconecta de la agitația cotidiană și a-ți regăsi buna dispoziție. Am fost în Parcul ,,Regele Mihai I al României” (fost Herăstrău) în zi de weekend și, pentru aproximativ 25 de minute (cât durează un tur al lacului), ne-am bucurat de priveliștea înconjurătorea de la bordul vaporașului. Plecarea a fost de la Debarcaderul Central (în apropiere de Hard Rock Cafe), iar biletele le-am primit după ce vaporașul s-a îndepărtat de mal.

Prețurile pentru o plimbare cu vaporașul pe lacul Herăstrău sunt: adulți – 15 lei/cursă; copii (7-14 ani)/pensionari – 10 lei/cursă; copii sub 7 ani – GRATUIT.
În ciuda aspectului său care lasă mult de dorit, parcul atrage zilnic mii de oameni dornici de natură, de practicarea unor activități în aer liber. Desigur, aici există și numeroase restaurante, cafenele, cluburi, precum și terenuri pentru practicarea sporturilor, locuri de joacă și de distracție pentru cei mici. Program zilnic: 10-20.” SURSA

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s