PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

SECTOR 6: La ștrandul Ciurel și Drumul Taberei ești recenzat în chiloți


INSIDER: „Cele mai plăcute puncte fixe de recenzare din țară se află în #Sectorul6. Azi și mâine (24, 25.07), ne găsiți la ștrand. Între o bălăceală în piscină, o alunecare pe tobogan, o relaxare pe șezlong, cu frappe-ul în mână, bucureștenii aflați la Magic Place Aqua Park (Ștrand Ciurel) și la Magic Summer Waves (Ștrand Drumul Taberei) au șansa să-și ia de-o grijă cu recenzarea și să bifeze această îndatorire.

“N-am avut timp până acum să mă duc, în online nu am reușit… așa că profit azi. Mi se pare o idee bună”, spune Adrian, un tânăr de 32 de ani.

„Dacă tot stau degeaba, de ce nu?! Am văzut de pe șezlong când s-au eliberat recenzorii și am venit. Aici e cel mai plăcut timp de așteptare, cu muzică și distracție, deși nu se formează cozi. Oamenii vin pe rând”, adaugă o doamnă, venită în șlapi și costum de baie.

Cele două puncte de recenzare de la ștranduri sunt deschise azi și mâine, între orele 09.00 și 20.00. Ele se alătură altor 30, distribuite uniform pe raza Sectorului 6, în locuri intens tranzitate: școli, stații de metrou, sedii ale administrației publice.” SURSA

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s