PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

MEDICI ȘI IMPOSTORI: Dr.Burnei, adus de Dr.Pesamosca în București unde a devenit „îngerul copiilor” și apoi persona non grata!


INSIDER: „Medici și impostori! La vârsta de cinci ani, pe când eram la grădiniță, am spus că mă voi face medic! Adică prin 1975! Puțină lume m-a luat în serios dar nu asta contează! Cert este că am reușit! Dar nici asta nu este prea important!
Sigur este ca prin 1985 s-a mutat cu noi în bloc doctorul Burnei! Îl salutam cu respect in fiecare zi când îl vedeam, pe la ora cinci după-amiaza, când eu ieșeam la joacă iar el se întorcea de la spital! Un om modest, cu privirea în pământ, parcă tot timpul apăsat de griji pe care eu nu prea le înțelegeam! Pe vremea aceea dr. Burnei lucra la spitalul din Mangalia și aflasem că operează copii cu afecțiuni ortopedice! Părinții mei îi purtau un mare respect iar eu eram obligat să-l salut în fiecare zi! ”Ia exemplul lui Burnei, îmi spunea tata! Muncește și vei ajunge ca el!” Anii au trecut! Eu am intrat la facultatea de medicină!În primul an de facultate, în vacanța de vară, l-am rugat să mă ia cu el în sala de operații! Practic, a fost primul medic care m-a învățat lucrurile elementare din sala de operație: să mă spăl corect pe mâini, să-mi pun mânuși ,etc! Știam că nu voi uita niciodată gestul pe care l-a făcut! CONTINUARE

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s