PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

MASĂ & TRATAMENT MEDICAL GRATUIT: „Acesta este un jaf! Vă rog să-mi dați un dolar.” Deținuții sunt tratați mai bine decât persoanele fără venit!


INSIDER: „Richard James Verone, omul din spatele unui jaf, de doar l dolar și care a avut loc în data de 9 iunie 2011. De teamă că nu mai are mult timp de trăit și nici condiții financiare, bărbatul a plănuit un jaf la o bancă (N.R.: Gastonia, Carolina de Nord) unde după ce a anunțat jaful, a avut o cerere neobişnuită. A înmânat funcționarului un bilet pe care scria: ,,Acesta este un jaf! Vă rog să-mi dați un dolar.” După ce a primit dolarul s-a așezat pe un scaun în banca și a așteptat poliția să vină. Bărbatul era șomer, dar și bolnav. Acesta știa că va primi în închisoare îngrijirile medicale de care avea nevoie, fără nici un cost pentru el. Fiind neasigurat, acesta avea dureri mari în piept, două coaste rupte și ceva probleme la piciorul stâng.

Fiind neînarmat acesta a fost acuzat doar de furt, nu și de jaf armat, așa că Verone a stat în spatele gratiilor doar 12 luni. Planul său era să rămână în închisoare până la împlinirea de 62 de ani şi aici să primească prestaţii de asigurări sociale gratuite. La efectuarea jafului el avea 59 de ani. În loc să obțină ceea ce își dorea o acuzație de jaf de bancă care ii aducea aproximativ trei ani de închisoare, acesta a fost eliberat după un an.

Majoritatea deținuților sunt tratați mult mai bine și au mai multe beneficii fiind închiși, decât persoanele fără venit sau cu un venit mic. Valabil peste tot în lume!” SURSA

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s