PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

OPERAȚIUNEA MONSTRUL: Un om bun salvează un sturion de inconștiența/ ignoranța unora fără conștiință


INSIDER: „AM REUȘIT SĂ-L SALVĂM! De câteva zile personalul aflat în serviciul de pază semnalează faptul că un sturion mare își face apariția în primele ore ale zilei la suprafață luciului de apă și stă efectiv foarte mult nemișcat …plutind de multe ori în derivă.

Au urmat 5 zile intense cu personal suplimentar de observare a lacului…non -stop ,azi peștele și-a făcut apariția exact la ora 11…..dar pentru 10 minute..într-adevăr părea bolnav..slăbit..mișcări lente…Dă-i repede barca la apă, si încet, încet la vâsle către el…cu 20 de metri înainte de a ajunge l-am pierdut, plecase în adâncuri… am rămas pe loc cu barca purtați de vânt și valuri…”cineva de sus” simțea faptul că pacientul va ieși din nou ….. și.. și..DA…la nici 5 metri de barcă apare în scurt timp, el, exact cu fața spre barcă…exact în ochii noștri ..nemișcat, greu de spus dacă avea lacrimi….eu spun că da.

Apoi totul a decurs de la sine…s-a lasat prins ușor nu s-a opus deloc, a fost pus pe targă și dus repede la ponton pentru studierea acestuia de mai aproape..nimic lovit..nimic rupt.. și totuși peștele avea ceva…avea un ghem de sfoară, un rest de sac de rafie cu ceva resturi de plastic, si alte deșeuri exact în interiorul guri, prinse puternic de cerul acesteia ….. urmează 2-3 minute de operație pentru că da, sunt chiar specialist in stomatologie.. și scot ceva ce nu are legătură cu mediul lui…ceva făcut de mâna omului….. ” SURSA

ARHIVĂ: DELTA DUNĂRII: Excursie la ciufulit de pelicani și alte 3400 de specii *** LEBĂDA NOROCOASĂ: „O victimă inocentă… Puiul a avut noroc că nu a înghiţit cârligul!” *** PET-UL & FAUNA: De ce să gândim dincolo de burțile noastre?

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s