PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

SKYDIVING INDOOR: Terapie pentru cupluri plictisite. Tot un fel de orgasm, dar mai scump!


INSIDER: „Skidivingul indoor este un sport perfect pentru cei dornici de adrenalină. Este o experiență intensă pe care cuplurile care nu se tem de senzații tari o vor aprecia la maxim. În cadrul acestei experiențe, fiecare va avea parte de câte 3 salturi (similare cu salturile cu parașuta) în simulatorul indoor a câte un minut fiecare. Întreaga experiență, incluzând training-ul, echiparea și pregătirea, va dura circa o ora și jumătate.

Locația se afla în Bruxelles, foarte aproape de unul din aeroporturile pe care se zboara direct din Romania. Preț 1.150 lei. Adresa: Rue Charles Lindbergh, 26 BE – 6041 Charleroi, Belgia.” DETALII

ARHIVĂ: SYNEVO: Proiect-pilot de recoltare a analizelor cu realitate virtuală la copiii peste de 6 ani pentru a reduce frica și anxietatea *** E.T. SHOP: Prima librărie virtuală pentru curioşi. ExtraTerestrul din tine vrea să ştie mai multe? *** MOGOȘOAIA: Un dezvoltator imobiliar vinde case cu 3 bitcoin bucata. Viitorul a început ieri! *** EXTREME VR: „După un minut, un copil de 3 ani este ca nou și poți trece la next shopping level”

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s