PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

BUM: Brașov Underground Museum, primul muzeu de artă new media din România s-a deschis în catacombele de După Ziduri


INSIDER: „Primul muzeu de artă new media din România s-a deschis în Brașov, în catacombele de După Ziduri: BUM – Brașov Underground Museum fiind un proiect al Asociației Amural.

Galeriile au fost săpate cu rolul de adăpost antiaerian și depozit de bombe în al Doilea Război Mondial, iar acronimul acestui muzeu, BUM, face trimitere la trecutul acestui loc. Brașov Underground Museum este un proiect de conversie prin cultură și regenerare urbană realizat cu scopul de a recupera un spatiu abandonat de peste 70 de ani și a-l dedica artelor new media.

Prima expoziție „Underground” va dura cel puțin patru luni și toate operele expuse sunt instalații, unele chiar interactive, care folosesc tehnologiile, lumina, artele digitale. Vizitatorii pot face fotografii fără blitz pentru a nu strica efectul lucrărilor. Accesul în galerii se face pe intrarea cea mai apropiată de Livada Poștei, pe lângă pictura murală Brassaï. Ieșirile sunt cele două din amonte de Bastionul Graft. Program: marti- duminică 12-20″ DETALII

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s