PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

REÎNCARNARE: După 2211 de ani VICTORIA (Nike) din Samothrace apare din 1000 de cuie la ParkLake. SPERANȚA de Gabriel Dinu!


INSIDER: „După 2211 de ani, SPERANȚA (2021 A.D.) de Gabriel Dinu („Brâncuși Reloaded”) vs. VICTORIA (Nike) din Samothrace (190 B.C.).

La ParkLake Shopping Center, București sector 3, până pe 23 mai se poate admira expoziția de sculptură din fier vechi: Transformă fierul vechi în artă! Astfel în zona Main Square sunt expuse peste 40 de sculpturi realizate de Dinu Gabriel din piese auto uzate.

Bună ziua! Haideți să vă spunem povestea noastră: acum ceva timp, eram niște piese de maşină, stricate, aruncate la gunoi. Dupa ce ne-am facut datoria atâta timp punând în mişcare vreo maşinărie, acum nu mai eram de folos nimănui.

Până când…un om ne-a luat din gunoi ne-a spalat, lustruit şi ne-a redat strălucirea de altădată.

Ne-a integrat în aceste creații minunate pe care astăzi le admirati. Aşa că multumim omului care ne-a pus în valoare. De acum înainte vom putea fi admirate mereu. Niciodată nu vom mai ajunge la gunoi.

Vă mulțumim și vouă deoarece ați venit să ne admirati. Duceți vestea cât mai departe pentru a ne vizita cât mai mulți oameni. Vă mulțumim şi vă așteptăm pe la noi! Semnat Niște piese fericite”

ARHIVĂ:IRON_TRASH ART: „Fiare ruginite. Le spăl. Le curăț. Le șlefuiesc. Le sudez. Le pun în valoare!”

2 responses

  1. Pingback: ZIUA FRUMUSEȚII: „Dancing with dandelions”, magia îndeplinirii dorințelor din puful de păpădie în pumnul de oțel al zânelor | infoINSiDER.ro

  2. Pingback: BOCSIG, ARAD: Maestrul Machetelor făcute la traforaj a început cu Turnul Eiffel și nu îl sperie nici o provocare! | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s