PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

RACOȘ: Netflix a închiriat cariera Hegheș pentru filmări. Turiștii nu mai pot vizita vulcanul stins până în octombrie.


INSIDER: „Complexul Geologic Racoșul de Jos se află la 70 de km de Brașov, pe drumul spre Sighișoara, în localitatea Racoș. Accesul turiștilor în interiorul Carierei Hegheș (vulcanul stins) este închis până în octombrie, Netflix a închiriat zona pentru filmări. Vulcanul se poate vedea totuși de la belvederea de deasupra, din avion, cu drona sau în pozele de pe net (!). Coloanele de Bazalt, Lacul de Smarald și Castelul Sukosd Bethlen se vizitează, deocamdată …” Taxă acces 15 lei.

„CARPATERRA_ pentru natură și oameni”

N.R.: Se filmează serialul „Django”, producția fiind o reinterpretare în limba engleză a clasicului western din 1966. Serialul va avea 10 episoade, filmate integral în România, la Brașov, București și în Dobrogea.

UPDATE: Se pare că închirierea vulcanului de către firma Frane Film SRL pentru filmarea serialului Django, producție Sky TV și Canal +, este până pe 31 decembrie 2021 cu prelungire până pe 22 aprilie 2022. Cel puțin!

3 responses

 1. Pingback: CETATEA POENARI, ARGEȘ: Închisă până în 2023 pentru „impulsionarea dezvoltării locale prin conservarea și consolidarea patrimoniului cultural”. Teoretic! | infoINSiDER.ro

 2. Jan

  Si daca vrei sa ridici drona sau sa filmezi imediat vin agentii de paza sa iti spuna ca nu ai voie sa filmezi, desi la intrare nimeni nu mentioneaza asa ceva.

  Apreciază

  11 aprilie 2021 la 20:08

 3. Criss

  Ne-am înscris într-o excursie la Racoș, printr-o agenție de turism, tocmai pentru a intra în vulcan, dar nimeni nu a menționat acest „detaliu”… Ori nu știu (?!), ori ghidul ne va informa la fata locului 😔
  Mulțumim!

  Apreciază

  4 aprilie 2021 la 09:53

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s