PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

RECUNOAȘTERE ȘI RECUNOȘTINȚĂ: Poloneze și românce care au avut curajul să-și schimbe țările, Europa și lumea.


INSIDER: „Pe gardul din fața Muzeului Municipiului București este o expoziție prin care este celebrată femeia învingătoare și invită trecătorul, de obicei grăbit, la „o porție de cultură generală”. Și, poate, mai apoi să reflecteze cu recunoștință la femeile vieții, deloc celebre, dar care i-au luminat calea.

Până_pe_19_martie cunoaște 34 de povești fascinante despre poloneze și românce care au avut curajul să-și schimbe țările, Europa și lumea. Printre ele se află femei care au luptat pentru libertate și propriile drepturi, pioniere în domeniul artei sau sportului. Datorită forței lor spirituale și determinării, viața noastră este mai bună.

Expoziția a fost pregătită de Institutul Polonez din București cu ocazia aniversării în anul 2018 a 100 de ani de la recâștigarea independenței Poloniei şi obținerea dreptului la vot de către femeile poloneze, dar și cu ocazia aniversării a 100 de ani de la Marea Unire a României.

ARHIVĂ: MAMA ŞI COPILUL: „Indiferenţa transformă imaginea colorată a iubirii în una alb-negru cu mamă ponosită!” *** MENINA RUMANA: Dacă Velázquez era român personajele lui ar fi purtat ie

Un răspuns

  1. Pingback: RÂMNICU VÂLCEA: Istoria orașului pictată pe faleză. Vizibilă și noaptea sau în condiții meteorologice nefavorabile! | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s