PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

POLUARE: Indicatorul PM10 este la Craiova (oraș verde) de 5 ori mai mare decât în New York (metropolă cu 10 milioane locuitori)


INSIDER: „Poluare comparativă, la Craiova (oraș verde!) și la New York, metropolă cu aproape zece milioane de locuitori.
De observat indicatorul PM10 (particule microscopice de peste 10 microni): în Craiova avem parte de o cantitate de aproape cinci ori mai mare decât în New York.
Conform legii (nr. 104 din 15 iunie 2011), valoarea limită admisă este 50. În Craiova, după cum se vede, este 52.
Noapte bună tuturor și nu aerisiți camerele înainte de culcare. Este periculos.” SURSA

INSIDER 2: „În sfîrșit, primăria a montat senzori de poluare a aerului în București. Că e rău, era de așteptat. Dar, e un început.
Fotografie făcută la Bucur Obor, 26.XII 2020, ora 9.45 dimineața, când traficul era foarte rarefiat. Deci, nașpa rău!
Apropo, mai știti alte altfel de panouri in București? Ar fi util pentru activiștii de mediu, pentru cei care luptă pentru calitatea aerului și a zonelor de verdeață din București.” SURSA

ARHIVĂ: RESPIRĂ: Oxigenul este limitat. CO2 nelimitat!*** OXIGEN: Aer curat respirat în pungă. Vizitatorii bulelor nu sunt chiar şoferii din coloana de maşini! *** CONSERVE DE BUȘTENI: „Aer proaspăt din Bucegi. Creează stări de inspirație, bună dispoziție și limpezimea profundă a vederii”. Toate la 10 lei! *** MAMA NATURĂ: “Voi nu sunteți necesari. Aerul, Pământul și Apa sunt bine. Amintiți-vă că sunteți oaspeții mei, nu stăpânii mei!”

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s