PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

MASA TĂCERII: „Nu doar partidele, ci și oamenii de rând își bat joc de Brâncuși, la Târgu Jiu, fie și numai prin ignoranța lor.”


INSIDER: „Așa își promovează afacerea un tânăr antreprenor din Târgu Jiu.

La început a fost ideea, apoi un grafician a pus-o ”în operă”, întreprinzătorul a plătit bani la facebook și a targhetat reclama pe viitorii lui clienți.

Deci și-a dat mâna multă lume ca să apară treaba asta pe facebook.

Fiind implicați mai mulți în demersul acesta publicitar, au fost, implicit, si mai multe sanse ca el să se oprească. Adică să existe cel puțin unul, în echipa, să le spună că așa ceva nu se face, și că-s idioți. Dar, nu. Au fost toți la fel și s-au confirmat unii pe alții.

Cam așa se-ntâmplă la Târgu Jiu, fiindcă, în mare, cam ăștia suntem cei care am mai rămas aici: mulți proști, mulți ratați, mulți blazați, mulți puturoși, mulți autosuficienți care n-ar mișca un deget ca să-ndrepte un milimetru din dezastrul din jur, mulți dezosați, mulți vânduți, câțiva deștepți care fac bani din prostia celorlalți și câțiva nebuni care se chinuie să trezească Târgul Jiul și să-l urce pe hartă.

Prin reclama asta, niște proști comunică cu alți proști, cu mulți-mulți proști, încercând să le vândă ceva.

Proștilor, reclama li se pare haioasă.

Pe ceilalți, pe extrem de puțini, îi oripilează.

La Targu Jiu sunt multe – multe instituții bugetare care ”se ocupă” de Brâncuși.

Nici una, prin nici unul dintre sutele lor de angajați plătiți din bani publici, n-a reacționat la porcăria asta.

Nici macar domnul primar PNL Marcel Romanescu, care e profesor universitar, la bază, la Universitatea … Brâncuși.

Nici macar țoapa penelistă Denisa Suta, care conduce Muzeul National … Brâncuși, singurul de pe TERRA fara niciun obiect in patrimoniu, dar, totuși, Muzeu National, căci țoapa avea nevoie de poziție si de salariu de directoare de Muzeu National. Ce dacă Muzeul nu există. Ce era important, s-a rezolvat. Funcția și salariul. Dar nu-i e de-ajuns. Acum s-a bârâcat și-n lista PNL pentru Camera Deputatilor.

Nici Doru Strâmbulescu, șeful nesimțiților de la Centrul Brâncuși, nici Adrian Tudor, vice ”pe Cultură”, care ”se ocupă” de peste 5 ani de Brâncuși, organizând orgii bahice, și nu numai, cu experți din țară și străinătate. La care unii experți vin cu amantele cu 40 de ani mai tinere. Și asta de ani de zile.

De zeci de ani, nu doar partidele, ci și oamenii de rând își bat joc de Brâncuși, la Târgu Jiu, fie și numai prin ignoranța lor.

Imaginati-va că aici, nici pesedistul Carciumaru, nici liberalul Romanescu n-au vrut in ruptul capului să dedice măcar o secundă lui Brâncuși, în săptămânile în care se organizeaza, pe multe – multe miliarde, bani publici, Zilele Orașului lui Brâncuși! Înțelegeți?

Dar orasul a fost mulțumit, mereu, și i-a votat, fiindcă și-a umplut mațul, la tarabele slinoase cu mici, de pe insuliță.

Aici și ăștia suntem, pentru că doar ăștia am mai rămas aici.” SURSA

ARHIVĂ: TEZAUR LA PARIS: Brâncuşi sau Brancusi? Moştenire refuzată de România în urmă cu 55 de ani. De ce? *** BRÂNCUŞI: “Realitatea nu este reprezentată de forma exterioară, ci de ideea din spatele ei, de esența lucrurilor” *** HOLOGRAME: Constantin Brâncuși ne-a vizitat de ziua lui. Pe când îi întoarcem vizita la Hobița? *** SINISFORĂ PUBLICĂ: „Cuminţenia Pământului” vrea bani de la „Chitroşenia Pământului”. Câţi de ESCU vor mânca din cheta poporului român? *** BANC SEC: Vin Brâncuşi de Bordeaux. Produs în Franţa, importat în România!

2 responses

  1. Pingback: DINCOLO DE CANON: Brâncuși descuie poarta Primăriei Sectorului 1 cetățenilor iubitori de artă | infoINSiDER.ro

  2. Criss

    „Bad publicity is still publicity” – așa a aflat o lume întreagă de un „făcător” obscur de pizza și de hamburgeri…
    Cred că a ieșit mai tare decât preconizau!

    Apreciază

    14 octombrie 2020 la 19:48

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s