PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

SPORT CU MASCĂ?! „După 10 genuflexiuni, sper că părinții își vor revizui atitudinea neclară”


INSIDER: „Încerc să îmi păstrez o atitudine echilibrată referitor la toată nebunia asta legată de mască în pandemia COVID 19 și sunt sigură că toate convingerile ultra-extreme, în orice direcție, nu sunt în regulă.

Masca la școală este un subiect și mai delicat având în vedere faptul că informațiile sunt extrem de diferite, chiar pornind de la aceeași persoană în ultimele câteva luni, încât părerea mea este că s-au autodiscreditat, spunând azi una și peste foarte puțin timp total opusul, obținând doar neîncredere și confuzie! Pot înțelege obligativitatea măștii la școală, dar nu sunt de acord și mi se pare total exagerat ca în 4,5 ore să nu aibă voie DELOC să își scoată masca.

Trebuie să accept și faptul că Ministerul Învățământului, Guvernul, Primăriile, ONG-urile sunt săraci și nu pot asigura măștile OBLIGATORII și toată treaba asta (care chiar costă!) cade în spatele bieților părinți și așa greu încercați de șomajul și restrângerea activităților și a salariilor în perioada asta nefastă! Dar NICIODATĂ nu voi accepta ca la ora de Educație Fizică și Sport COPIII să poarte mască! Îi invit pe toți cei care sunt de acord cu această aberației să își pună masca și să facă 10 genuflexiuni, 10 flotări și să alerge 100 m. Deși toate aceste probe durează sub 5 minute și nu cât o ora de sport, sper că își vor revizui atitudinea neclară față de această situație incredibilă!”

3 responses

 1. Adi

  Românii au două viteze:
  1. “Las-o, mă , că merge așa!”
  2. “Mai catolici decât Papa!”

  Apreciază

  22 septembrie 2020 la 10:07

 2. Criss

  Fix așa este și la școala fetiței mele și partea cea mai tristă este faptul că numai eu am fost părintele nemulțumit care a luat atitudine, ceilalți “au înghițit-o” pur și simplu… Culmea, eu păream anormalul! Singur împotriva tuturor…
  Doamne, ce mai vremuri trăim!

  Apreciază

  18 septembrie 2020 la 11:39

 3. Pingback: SPORT CU MASCĂ?! „După 10 genuflexiuni, sper că părinții își vor revizui atitudinea neclară” — infoINSiDER.ro – SimpluDej

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s