PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

EUROINS: „Dreptatea se câștigă prin luptă urâtă și nedreaptă!”


INSIDER: „Și am început lupta cu asiguratorul, da luptă pentru că în România anului 2020 dreptatea se câștigă prin luptă, o și ce luptă urâtă, nedreaptă.

Cum este posibil ca un asigurator să emită expertize de genul,, accidentul s-a petrecut pentru că făptuitorul a patruns pe banda de mers a conducatorului auto(….)[auto condus de mine], însă există o posibilă culpă concurenta(comuna) pentru că, conducatorul auto(….eu) a avut 1.9 secunde să evite accidentul, frânând până la 54 de km/h, trăgând dreapta de volan, moment in care faptuitorul ar fi trecut pe langa el „(voi aveți voie să fiți experți?!? oameni de genul pot băga persoane nevinovate la pușcărie)

Da, asta este România actuală. România unei piețe reglementate care ar trebui să protejeze victimele, țara pe care o iubesc și în care a trebuit să aștept peste 3 ani ca cineva să decidă că altcineva este vinovat pentru un accident cu detalii foarte simple, care ar fi trebuit în teorie să fie gestionat simplu, fiind un eveniment pe o poliță RCA:

-cineva a intrat frontal în mine cu peste 140 km/h, atenție ieșind dintr-un sat, eu circulând legal, pe banda mea de mers, în afara satului cu 78 km/h;

-în spatele meu a fost un martor care mai mult de 3 luni a încercat să depună mărtuire despre felul în care s-a petrecut accidentul, nu de alta dar daca nu mă nenorocea pe mine, îl nenorocea pe el, secunda a contat în ceea ce îl privește;

-au trebuit 3 ani, asiguratorul să mă cheme de 4 ori în scaunul cu rotile în instanță deși lucrurile erau evidente, după ce după 272 de zile de la data evenimentului mi-au plâtit mașina, ca să ce, sa nu fiu găsit vinovat de omor din culpă și violență domestică?!?

De ce credeți că m-au chemat în instanta de 4 ori, ca să zică faptul că mi-au dat prea mulți bani pe bunul meu, noroc că experții desemnați și judecătorii au văzut că totul este absolut legal, cumva ei încercau să zică, cum că o direcție de daune de la referent, inspector, inspector coordonator, director de daune, departamentul juridic, au fost mai slabi pregătiți decât un om care se afla pe patul de spital și depindea total de la igiena la hrănire de alții.

Culmea apogeului, la conferințele din industrie spuneau că evenimentul meu este FRAUDĂ, de parcă m-aș fi vorbit cu persoana decedată să ne ciocnim pe la aprox 220-230 km/h viteza cumulată, frontal, eu să ajung cu n operații și el să lase doi copii orfani ca să facem noi ,,afacere” … și ne-a ieșit …..

Când cineva încearcă să își bată joc de mine, să mă ia în râs pentru faptul că stau drept, pentru că sunt demn și refuz să accept gândul că sunt o persoană cu dizabilități, ca pană și a sta ghemuit îmi este foarte greu, că nu mă pozez în cârje, cârje de care încă mă folosesc pentru că pe distanțe lungi îmi este greu să mă deplasez având ambele peronee întrerupte, 60% din rotula stângă scoasă, genunchiul drept în valg, adica in X, peste 49 de intervenții chirurgicale urmând intervenția a 50-a care mă va imobiliza la pat între 3-10 luni, atunci fac ce știu cel mai bine, atunci LUPT.

La postarea din ianuarie, la aniversarea anului 3 al restului vieții mele, am fost onorat de un reach organic de peste 3 milioane, sute de mesaje de la oameni care s-au regasit în postarea din albumul acesta.(o gasiti accesand albumul)

Daca și tura asta reușim să ajungem la un reach similar și fiecare din voi să nu mai cumpere polița RCA de la Euroins Asigurare Reasigurare, atunci balanța dreptății s-ar echilibra, încercați anul acesta să nu mai cumpărați polițe de la ei și înfelul acesta vor fi forțați să își îmbunătățească serviciile, zic asta deoarece în ceea ce mă privește știu că va mai dura, dar macar în felul acesta, printr-o atitudine corecta a consumatorului ceva se va schimba, chit că vor trebui să vândă bussines-ul, pentru că ei din asta trăiesc, din polițele RCA vândute.

Colegilor din breaslă le spun atât, putea să fie oricare dintre voi, putea să fie mama oricaruia dintre voi 8 luni de zile non stop lângă voi, putea să fie tatal vostru celui căruia îi ștergeați lacrimile, puteați fi voi 1 an jumatate în scaunul cu rotile fiind dependenți total de alte persoane.

Iubesc industria asta, am respectat-o și mereu am aplicat normele în vigoare corect, în cei peste 13 ani de cariera, asa am și dobândit foarte multe cunoștințe, pentru că am fost corect și vertical.

Poza asta este ca să înțelegeți că nu o să mă înclin niciodată, că o să lupt, că deasupra mea este doar Dumnezeu și că toți oamenii îmi sunt egali.

De ajuns! Dreptatea nu se face pe facebook însă prin online se pot lua măsuri, iar cele care țin de partea economică până se exprimă instanțele de judecată sunt dintre cele mai bune, pentru că îi arde pe cei care fac abuzuri unde doare cel mai tare, la bani.

Vă mulțumesc din nou tuturor celor care sunteți lângă mine! Nu lăsați Nu-ul altora să devină realitatea voastră! #Share #Like #MRM” SURSA

Un răspuns

  1. Pingback: RCA: Curând, va trebui să vinzi un rinichi în fiecare an pentru o asigurare auto obligatorie! | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s