PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

ULTIMUL EROU : “El știa de ce ține tricolorul în mână, voi habar nu aveți!”


INSIDER: „EROUL MEU, Ne cerem scuze, domnule Emil Veteleanu, că nu merităm ce ai făcut dumneata acum 80 de ani, când aveai doar 20 de ani !

Emil Veteleanu, 101 ani, om care a luptat pe frontul de Est și pe frontul de Vest (scăpat din încercuirea de la Stalingrad, rănit la Oarba de Mureș, ajuns însă până în Munții Tatra, în Slovacia).

Probabil ultimul supraviețuitor din Război. Om care a dormit in tranșee, a ascultat 4 ani muzica obuzelor, răpăitul mitralierelor, și-a îngropat peste 100 de camarazi, a dormit în frig, în mocirlă, este Istoria vie a României care a rezistat, până azi..

În clipul redat de televiziunea locală (felicitări!), a fost surprins un întreg „batalion” politic trecând pe lângă el, fără să-l bage in seamă. Probabil că toate partidele nu doar PNL (cel din clipul difuzat), care au depus ieri coroane, s-au comportat la fel.

Asta spune multe despre nivelul mizerabil, mărunt și mediocru, la care a ajuns ipocrita clasa politica de Vâlcea și de România.

Ai îb fața ta, o istorie vie, din fericire, și nu te interesează.

Gestul făcut de politicieni, an de an, de 1 Decembrie, este unul fals, sec, un reflex ca și cum ai merge la disco sau la pub. Trebuie bifat. E un clișeu politic, de tot căcatul, stimabililor.

Emil Veteleanu a traversat o jumătate de Europa cu arma în mână și cu găuri in el, pentru ca voi să fiți parlamentari, să mergeți la coafor, la manichiura, să bateți câmpii în campanii electorale și să vă mai luați trei opinci de la Zara.

Să vă fie rușine, că nu ați văzut un om micuț de statură, cu toiag și un tricolor în mână.

El știa de ce ține tricolorul în mana, voi habar n-aveți. ” SURSA

ARHIVĂ: MONUMENT DEGHIZAT: “Nu s-or supăra eroii de acolo, din ceruri, până se demontează bradul?!” *** 21 DECEMBRIE: “Nu mai zic nimic de tine. Zic doar că ăștia care au distrus țara de când ai murit tu își dau o lege ca să scape!”

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s