PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

DRIFTURI: Avem cu ce, avem cu cine, dar nu avem unde!


INSIDER: „Îmi cer scuze de off topic dar consider că jumătate din oraș (N.R.: Craiova) este interesat de acest subiect. Mulțumesc frumos! Prin această postare vreau să evidențiez un aspect de mulți cunoscut, dar și de mult mai mulți necunoscut.

Toată treaba pleacă de la faptul că eu ca iubitor și pasionat de automobilism și tot ce ține de acest domeniu nu am dreptul sau nu ma pot bucura cu o liniște sufletească în fel și chip deoarece suntem huliți, amenințați și amendați prin toate parcările orașului prin care suntem prinși, fie ele parcări private sau publice.

De ceva vreme se încearcă obținerea unor aprobări pentru organizarea adunărilor mașiniștilor în afara orașului, și anume în parcările izolate de pe centura dintre Pielești și Cârcea.

Am cerut să ni se ofere un loc izolat în care să ne distrăm liniștiți așa cum o face orice alt tânăr prin pasiunile sale „mai normale”. Am solicitat acest aspect și pentru a reduce periculozitatea traficului din oraș, în care așa cum consideră unii, suntem un adevarat pericol doar pentru că dețiem o mașină tunată, frumoasă ca și aspect sau cu mulți cai putere.

Am înaintat niște documente total legale după cum ne-au îndrumat cei care ne vorbesc superior, ne îmbrâncesc din parcări și ne amenință ca să fie totul bine și să nu mai deranjăm pe nimeni, și aici apar surprize că ei nu sunt de acord cu așa ceva, chiar dacă vrem să o facem legal, cu sprijinul lor, asistați de către toate organele competente și toate cele așa cum trebuie.

Nelămurirea mea vine abia atunci când mă gandesc că o dată pe an (sau de mai multe ori), se închide centrul orașului pentru organizarea unor curse și raliuri cu o amploare de 5x mai mare decât ceea ce facem noi, se paralizează traficul iar gradul de poluare crește și el tocmai în punctul 0, și cu toată organizare lor, tot ajunge lumea schingiuită la spital…

Într-un an cât am participat la astfel de evenimente ilegale să le zicem (deoarece nu au fost aprobate de nimeni cum zic domnii mai mari) eu nu am auzit să ajungă macar o persoană la spital lovită de mașina, nu am auzit să ajungă nimeni la spital din cauza altercațiilor pentru aceste „evenimente”

Vor veni persoane care vor zice de problemele cu mizeria lasată în urma sau de distrugerea bunurilor, eu personal o gândesc că este inevitabila chestia, ca nici la festivalurile de vară nu este lumea prea civilizată și raman tone de gunoi în urmă….

Dacă totul ar fi organizat și civilizat toata lumea ar avea de câștigat din asta, orașul va fi un loc mai sigur pentru trafic, pasionații vor fi fericiți si încântați de idee, iar dacă poliția va fi prezentă la astfel de evenimente garantez ca toți cei prezenți vor fi mai respectuoși între ei, sigur nu vor exista altercații între persoane, din bun simț, iar partea cu resturile rămase de după…. Prin toata chestia asta vor fi puși și niște responsabili pentru aceste evenimente ce își vor lua toate măsurile necesare și pentru a curăța locația respectivă.

Nu este nimic imposibil, toată lumea are ceva de câștigat din asta, păcat că nu se dorește din cauza unui sistem bolnav căruia nu îi pasă decât de propria familie.

P. S : Toate piedicile pe care ni le pun zilnic nu fac decât să mă motiveze să merg mai departe și să obțin ce merităm.” SURSA

ARHIVĂ: SAM 2014: Titi Aur nu se grăbeşte niciodată! *** SAB 2018: Acrobații moto fără victime colaterale! *** BMW-EMU: Cum se plimbă dracii prin Craiova?

Un răspuns

  1. Pingback: CRAIOVA: Exasperat de zgomotul nocturn al motoarelor, a afișat un mesaj pentru mame! | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s