PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

CIOARA VOPSITĂ: După băiță puiul fericit “galben ca cel de curte” devine cu pete ca dalmațianul.


INSIDER: „Mă mânâncă degetele de nervi, nu pot să nu scriu. Azi am râs isteric. De ce? Pentru că unii umblă cu cioara vopsită sau…puiul vopsit, cum vreti sa spuneti. Și încă pe bani buni, pe banii proștilor ca mine.

Eu împăcată că mănânc sănătos, mă duc și cumpăr Puiul Fericit. Dau 40 lei pe el cu gândul că na, scrie ca e crescut natural și că:” are chiar culoarea puiului de altădată, crescut ca la curte”. De dimineață pun o pulpă la saramură pentru 2 ore (o cană cu apă și 2 lingurițe de sare, nimic altceva). Când să-l scot ca să-l gătesc, surprizaaa! Puiul s-a decolorat. Nu mai este “galben ca cel de curte” ci în pete ca dalmațianul.

Ei și mă întreb cum li se permite acestor impostori să mintă cu atâta nonșalanță.” SURSA

ARHIVĂ: MEGA IMAGE: “Vindem hering în piele de somon” *** IDENTIC NATURAL: Doriți un porc cu ficat de gâscă sau de rață? Transplantul este soluția împotriva pestei porcine? *** CULMEA SĂNĂTĂȚII PUBLICE: Sare formată acum 250 milioane de ani expiră anul viitor! *** PRODUSE BIO: „Mâna lungă a mafiei comerciale îi ”hrănește” și pe funcționarii acestor organisme”

3 responses

  1. Pingback: Fake: Ecovado, geamănul nenatural al lui Avocado | infoINSiDER.ro

  2. Pingback: AGRICOLA BACĂU: “Puiul Fericit”, identic natural. „Nimic artificial în exterior, nici prin stropire, nici intern, injectare sau hrană artificială!” | infoINSiDER.ro

  3. Bine de știut!

    Apreciază

    22 martie 2019 la 11:31

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s