PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

OUTSIDE THE BOX: MARe este grădina Ta, Doamne!


Roman Tolici/ Rasarit de soare

INSIDER: „Intr-un București în care în fiecare zi se deschide cu mare tam-tam câte un Mega-Super-Maxi-Mini Market ieri, prea discret, s-a deschis pentru public MARe/ Muzeul de Artă Recentă, situat pe Bulevardul Primăverii nr.15. Un muzeu viu, proaspăt și pe alocuri ironic amuzant în care artiștii se exprimă fără opreliști, iar privitorul invitat să gândească „ouside the box” și chiar să guste dintr-o opera de artă, făcută din rahat turcesc.” MARe prezintă publicului peste 150 de opere, expuse într-o clădire de 1200 mp desfășurată pe cinci niveluri.

Noul muzeu va prezenta o colecție permanentă cu cele mai reprezentative lucrări de artă românească realizate din anii 1960 și până astăzi. După Muzeul Simu, MARe este primul muzeu privat de artă care se deschide în România în ultimii 100 de ani, într-o clădire care îi este dedicată exclusiv. Program: Miercuri-Luni 11-18; Marți închis. Intrare: 15 lei. DETALII

ARHIVA: MUZEUL KITSCH-ULUI: „Agoniseala și comorile din sufrageria omului de rând sunt acum și la muzeu!” *** MNAC: „Până să ajungi la muzeu, trebuie să treci un lac adânc și câteva sute de gropi, dar le poți declara opere protejate de artă stradală contemporană!” *** VIITORUL NOSTALGIEI: „Oare ce-i lipseşte MNAC pentru ca vizitatorii să-i treacă pragul mai des?”

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s