PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

MUZEUL SIMȚURILOR: „O lume a senzațiilor și iluziilor optice”. Tot un fel de mall, dar mai mic!


Museum of Sense – este cel mai nou muzeu deschis in Bucuresti la Mall AFI Cotroceni (Bd. Vasile Milea nr.4 et 1, deasupra hyper-marketului). Orar L-J 10-22, V-D 10-23. Intrare 35 lei, gratuit pentru copiii sub 5 ani.

Museum of Senses are 12 camere este dedicat atât copiilor cat si adulților, o lume a senzatiilor si iluziilor optice care ii va face pe vizitatori sa isi testeze la maximum simturile. Labirintul de oglinzi, graffiti room, tunelul vortex, camera inclinata, camera inversa – unde totul e cu capul in jos, relaxare pe un pat cu 1200 cuie, poarta spre infinit… (DETALII)

ARHIVĂ: GORJ: Prima casă cu susul în jos din România devine obiectiv turistic *** MUZEUL COPIILOR: Plimbări prin cosmos, sub oceane, în corpul uman, prin botanică sau la zoo! *** MACRO & MICRO: Sistemul Solar și Corpul uman, în expoziții temporare la mall. Pentru minți sclipitoare! *** ABOVE & BEYOND: Puterea inovației și bucuria zborului. NASA caută talente la Sun Plaza! *** SPRE STELE: „În taberele copilăriei mele, adrenalina maximă o simțeai în preajma focului de tabără…”

Un răspuns

  1. Pingback: CHOCO MUSEUM: Pentru mayași și azteci un sclav valora 100 de boabe de cacao, un iepure 10 boabe și un ou de curcă 2 boabe | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s