PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

MUZEUL COPIILOR: Plimbări prin cosmos, sub oceane, în corpul uman, prin botanică sau la zoo!


INSIDER: „Muzeul Copiilor, unic în țară, a fost inaugurat săptămâna trecută în București (Bulevardul Decebal nr.11) și este destinat copiilor între 4 și 18 ani, având o capacitate de 350 de vizitatori simultan (100 de vizitatori acum în timpuri de COVID-19!). Durata de vizitare: 2 ore.

Muzeul_Copiilor are 110 încăperi, și este structurat pe secțiuni tematice, precum tehnologie, geografie, istorie, artă și cultură, și are 25 de expoziții interactive permanente, din toate domeniile.

Copiii pot vedea prin intermediul realității virtuale sau în mini-laboratoare tematice, ce înseamnă de fapt știința: brațe robotice, holograme, imprimante 3D, simulatoare de submarin sau racheta.

La_anatomie pot vedea cum arată un bloc operator în miniatură și pot experimenta proceduri medicale sau acorda primul ajutor. Pot face o călătorie virtuală prin corpul uman, se pot plimba prin spațiul cosmic sau prin mediul subacvatic, printr-o gradină botanică sau o gradină zoologica virtuală.

Exista_și_o zonă de gaming, un mini-studio de radio-tv pentru înregistrări și transmisiuni live, laborator de creație grafică.

Programul de vizitare: marți – duminică, între orele 10:00-18:00. Intrarea liberă pânâ la sfârșitul anului, numai cu programare prealabilă online pe http://www.pmb.ro sau http://www.proedus.ro.

Muzeul asigură vizitatorilor substanțe dezinfectante, măști și mănuși. DETALII

2 responses

  1. Pingback: VACANȚA MARE: Muzeul Copiilor și-a deschis ambasadă pe Marte și în Vestul Sălbatic. | infoINSiDER.ro

  2. Pingback: MUZEUL SIMȚURILOR: „O lume a senzațiilor și iluziilor optice”. Tot un fel de mall, dar mai mic! | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s