PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

BUTOIUL CU VARZĂ: „Alt monument semnat de Leroy Merlin, un „artist” prolific şi intens expus!”


Leroy Merlin WP_20150527_039 WP_20150528_042INSIDER: „Un alt monument semnat de Leroy Merlin a apărut recent în Piaţa Unirii. Pare că este un „artist” foarte prolific şi intens expus în ultimul timp în Bucureşti. Eu am terminat Filologia, secţia japoneză-franceză, aşa că – WTF is that?! Cu siguranţă că „artistul” are publicul său pe care îl targetează, dar de ce oare să nu adaugăm informaţie printr-o simplă etichetă pentru cei care trec şi văd, în loc să-i lăsăm să privească ca „la poarta noua”, ori „ca curca-n craci”!? E ca şi când un japonez îşi deschide un restaurant în România şi lipeşte afişe cu meniul în limba maternă. Sayonara!”

ARHIVĂ: DERO CU ROM: „Noul Dero Ozon e ca vechiul Rom / Tricolorul nostru se vinde beton!” *** ÎN PICAJ: Reclama stradală, simptomul insolvenţei? Clienţii ReV@N au fugit din cauza mascotei! *** BON APPETIT: După 25 de ani de la Revoluţie, avem o fântână de popcorn. Nu s-a murit chiar degeaba! *** PROFIT: Cum să faci o reclamă ieftină la un magazin de lux? Vopseşti tomberonul cu aurolac! *** HOMELESS: La H&M nu plăteşti chirie, dar nici intimitate nu primeşti!

3 responses

 1. Asdsadasdasd

  e un hidrofor, ce e asa wow?

  Apreciază

  27 mai 2015 la 21:09

 2. Petra

  Și eu m-am intersectat cu „butoiul” azi de vreo 3 ori și de fiecare dată mă gândeam că pot înțelege că nu știu totul pe lumea asta, dar nici măcar cât costă să nu știu… E total frustrant!! 🙂

  Apreciază

  27 mai 2015 la 18:32

 3. Reblogged this on iulia specials operations.

  Apreciază

  27 mai 2015 la 17:56

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s